Intens

Break Out Room

1 times varighed - I hele landet - Fra 3-5 personer pr. gruppe - Forespørg pris

IT sikkerhed til hjemmesiden.jpeg
 

Aktiviteten

Hvor hurtigt kan I løse gåden, finde koden og få afmonteret stødhalsbåndet

Udstyret med stødhalsbånd, har I til opgave at finde frem til koderne og nøglen der kan forhindre halsbåndet i at blive aktiveret. Hver gruppe får udleveret en kuffert som indeholder de materialer, kryptiske gåder og rekvisitter som skal bruges under hele eksperimentet. Til opgaven involveres alle på holdet og I vil få brug for så mange forskellige kompetencer, som overhovedet muligt.

I Break-Out suges I ind i et ukendt og skræmmende univers, hvor tidspres, kreativitet og spændende gådeløsning er blandt hovedelementerne som udgør spillets DNA.

 

Video

 
 
 
 

anonymous-2755365_1920.jpg
 

Spillet

Kæmp flere hold mod hinanden og på samme tid

Spillet spilles enten som en konkurrence, mod de andre hold, eller som en samarbejdsøvelse hvor det glæder om at kommunikere og tænke ud af boksen. Alle involveres undervejs og vil indgå som en vigtig brik i spillet for at finde frem til en løsningen.

Break-Out er spillet som både kan spilles på jeres lokation, men også ude af huset. Hver gruppe skal være mellem 4 og 6 personer, og kunne sidde uforstyrret i eget lokale.

 

Hvorfor Break Out Room?

Break Out Room er en helt vildt populær, grænsesøgende og nervepirrende aktivitet, til jer der ønsker at prøver kræfter med kryptiske gåder og samarbejde på højeste plan. Når først I har åbnet kufferten og tiden er gået i gang, er der ingen vej tilbage. Spillet er på eget ansvar, og Complete Event fraskiver sig alt ansvar under selve aktiviteten.

Break Out er en af vores klart mest populære aktiviteter til dato.

Ring på +45 26 10 27 27 

eller

 
 
 
 

 

 

mask-3092920_1920.jpg
 

Forespørg på denne aktivitet nu

1 times varighed - I hele landet - Fra 3-5 personer pr. spil - Forespørg pris