Intens

Break Out Room

60 minutters varighed - I hele landet - Fra 3-5 personer pr. spil - Forespørg pris

IT sikkerhed til hjemmesiden.jpeg
 

Aktiviteten

60 minutter er præcis den tid I har til rådighed til at løse gåden, finde koderne og de ledninger der kan forhindre bomben i at springe.

Politiet har her til morgen modtaget en bombetrussel mod firmaet på jeres lokation. En blå kassevogn er ligeledes blevet fundet foran politigården, hvori forskellige kasser med jeres firmalogo er blevet placeret. Det er indtil videre stadig ukendt hvad kasserne indeholder, og politiet har fået besked på at blande sig udenom. Det er derfor helt op til jer, at finde ud af hvad kasserne indeholder, og hvordan I vil sammensætte de forskellige ting for at nå i mål, og slippe ud i live.

 

Video

 
 
 
 

anonymous-2755365_1920.jpg
 

Spillet

60 minutter

Fanget i et stort og indviklet puslespil, har I nu til opgave at finde frem til så mange korrekte svar, for at få desarmere bomben i tide. Kufferten hvert hold får udleveret, indeholder materialer, rekvisitter og udstyr som involvere alle i gruppen.

I suges ind i et ukendt og skræmmende univers, hvor tidspres, spændende gåder og kreativitet, er blandt de hovedelementer som udgøre spillets DNA.

Spillet spilles enten som en konkurrence mod de andre hold eller som en samarbejdsøvelse hvor det glæder om at kommunikere, tænke ud af boksen og hjælpe hinanden. Alle bliver i høj grad involveret undervejs og vil indgå som en vigtig brik, for at finde frem til løsningen.

Break Out er et spil som kan spilles på jeres lokation, medmindre andet er aftalt, og der dystes i hold af 3-5 personer pr. spil.

 

Hvorfor Break Out Room?

Break Out Room er en helt vildt populær, grænsesøgende og nervepirrende aktivitet, til jer der ønsker at prøver kræfter med kryptiske gåder og samarbejde på højeste plan. Når først I har åbnet kufferten og tiden er gået i gang, er der ingen vej tilbage. Spillet er på eget ansvar, og Complete Event fraskiver sig alt ansvar under selve aktiviteten.

Break Out er en af vores klart mest populære aktiviteter til dato.

 

Ring på +45 26 10 27 27 

eller

 
 
 
 

 

 

mask-3092920_1920.jpg
 

Forespørg på denne aktivitet nu

60 minutters varighed - I hele landet - Fra 3-5 personer pr. spil - Forespørg pris