Koncentration

Bueskydning

Bueskydning er ren teambuilding og en aktivitet, hvor alle kan være med. Det er sjovt og udfordrende at se, hvor god man er til at ramme plet. Dyst mod hinanden enkeltvis eller som hold og skab et bedre sammenhold.

Teambuilding- bueskydning 6.jpg
 

Bueskydning mod kollegaerne

Dyst mod kollegaerne i bueskydning og få testet jeres indre Robin Hood

Prøv kræfter med bue og pil, hvor I i løbet af eventen bliver instrueret i de grundlæggende teknikker og færdigheder som bueskydning kræver. Vores professionelle instruktør har mange års erfaring og sørger for at alle kan være med, og får en sjov og spændende oplevelse.

Vi tilbyder denne populære teambuilding aktivitet i København, Sjælland, Fyn og Jylland, hvor vores instruktører enten kan komme ud på jeres lokation eller med mulighed for brug af vores lokationer rundt omkring i Danmark.

 

Detaljer

 
 
 
 

Teambuilding- bueskydning.jpg
 

Hvordan foregår det?

Teknik, fysik og mental styrke

Kunsten at beherske bue og pil, er en udfordring ved hvert eneste skud. Bueskydning er en kombination af teknik, fysik og mental styrke: Buen spændes med en belastning på 20-25 kg, og finmotorikken og den mentale styrke er altafgørende for resultatet.

En enkelt millimeters afvigelse eller usikkerhed betyder, at skytten skyder forbi. Træn dine færdigheder og nyd samtidig en hyggelig stund med kollegaerne i nye omgivelser. 

Til aktiviteten vil I blive inddelt i hold, hvor I derefter konkurrerer mod hinanden om at komme tættest på Bulls Eye. Holdet der får samlet flest point sammen efter de forskellige runder, kan løfte trofæet og kalde sig for firmaets ægte Robin Hoods.

Ønsker I at høre mere om denne populære teambuilding aktivitet, så ring til os på +45 26 10 27 27 eller send en forespørgsel her

 

Hvorfor Bueskydning?

  • Alle kan være med

  • Det skærper dit fokus

  • Udvikler både fysikken og motorikken

  • Styrker din selvtillid

  • Udvikler tålmodigheden

  • Giver indre ro og selvdisciplin

 

Ring på +45 26 10 27 27 

eller

 
 
 
 

 

 

Teambuilding- bueskydning 4.jpg
 

Forespørg på denne aktivitet nu