Bueskydning

5 á 6.png

“Super godt firmaevent.”

Oticon

Teambuilding- bueskydning 6.jpg

2 timer - fra 5 personer - i hele landet - forespørg pris

 

Bueskydning mod kollegaerne

Bueskydning er ren teambuilding og en aktivitet, hvor alle kan være med. Det er sjovt og udfordrende at se, hvor god man er til at ramme plet. Dyst mod hinanden enkeltvis eller som hold og skab et bedre sammenhold.

Prøv kræfter med bue og pil, hvor I i løbet af eventen bliver instrueret i de grundlæggende teknikker og færdigheder som bueskydning kræver. Vores professionelle instruktør har mange års erfaring og sørger for at alle kan være med, og får en sjov og spændende oplevelse.

Vi tilbyder denne populære teambuilding aktivitet i København, Sjælland, Fyn og Jylland, hvor vores instruktører enten kan komme ud på jeres lokation eller med mulighed for brug af vores lokationer rundt omkring i Danmark.

 

Hør det fra de andre!

Complete Event har gennemført et super godt firma-event for os. Mine 100 gæster havde 3 fantastisk timer med droneflyvning, segway kørsel samt bue & pil skydning. Instruktørerne holdt sig tæt til grupperne og ingen var i tvivl om, hvad der skulle ske. Det unge team med Christian og Linus i spidsen har fat i den lange ende med hurtig respons, god service og opfølgning og jeg vil ikke tøve med at bruge dem endnu en gang.
— JETTE BORNER, OTICON - 3-KAMP
 
 
 
 
Teambuilding- bueskydning.jpg
 

Hvordan foregår det?

Teknik, fysik og mental styrke

Kunsten at beherske bue og pil, er en udfordring ved hvert eneste skud. Bueskydning er en kombination af teknik, fysik og mental styrke: Buen spændes med en belastning på 20-25 kg, og finmotorikken og den mentale styrke er altafgørende for resultatet.

En enkelt millimeters afvigelse eller usikkerhed betyder, at skytten skyder forbi. Træn dine færdigheder og nyd samtidig en hyggelig stund med kollegaerne i nye omgivelser. 

Til aktiviteten vil I blive inddelt i hold, hvor I derefter konkurrerer mod hinanden om at komme tættest på Bulls Eye. Holdet der får samlet flest point sammen efter de forskellige runder, kan løfte trofæet og kalde sig for firmaets ægte Robin Hoods.

Ønsker I at høre mere om denne populære teambuilding aktivitet, så ring til os på +45 26 10 27 27 eller send en forespørgsel her

 

Hvorfor Bueskydning?

  • Alle kan være med

  • Det skærper dit fokus

  • Udvikler både fysikken og motorikken

  • Styrker din selvtillid

  • Udvikler tålmodigheden

  • Giver indre ro og selvdisciplin

 

Ring på +45 26 10 27 27 
eller send en mail til completeevent@completeevent.dk

 

Book nu

2 timer - fra 5 personer - i hele landet - forespørg pris

 

Har du set vores top 5 aktiviteter?