Tankevækkende

Byg en racerbil

black-and-white-car-vehicle-vintage.jpg
 

Hvad er Byg en racerbil?

Hvad kræver det egentlig at bygge en racerbil i pap, som kan køre om kap mod de andre hold? Få en smadder sjov og tempofyldt oplevelse, hvor kreativitet, samarbejde og effektivitet er et nøgleord.

Løbet starter om 3 timer, materialerne er klar og opgaven er simpel. Byg en sæbekassebil ud af de medbragte materialer og kom først over målstregen i den mest solide bil. Efter en kort præsentation og velkomst, inddeles I ud på holdene, og har til opgave at designe, udsmykke og bygge en sæbekassebil som til løbet skal kunne bære en fra holdet til kapløbet.

 

Detaljer

  • 3-4 timer
  • I hele landet
  • Fra 6 personer
  • Forespørg pris
 
 
 
 

pexels-photo-207665.jpg
 

Selve aktiviteten

Samarbejde

Ved hjælp af strips, lim, pap og andet materiale, skal bilen bygges og samles af holdet. 3 timer er kun lige præcis nok, hvis I samarbejder og uddelegere opgaverne så alle ved hvad de skal arbejde med. Når bilen er bygget, vil alle blive udstyret med en stemmeseddel, som skal afgøre hvilken bil der er flottest designet.

 

Løbet

Efter kåringen af virksomhedens flotteste sæbekassebil, er det tid til løb. Her gør instruktørerne banen klar, og kørende stiller bilerne op til løb. Der køres et inddelende, mellem- og afsluttende løb før vinderne findes. Det vil også være til kapløbet vi finder ud af hvilke hold som har bygget deres bil mest solidt, og hvem som er sprunget over hvor gæret er lavest. 

 

Hvorfor Byg en racerbil?

I skal vælge denne aktivitet når kollegaerne rigtig skal testes. I får en aktivitet der skaber et helt særligt samarbejde i gruppen, samtidig med den får de største smil frem på folks læber når det afsluttende race sættes i gang.

 

Ring på +45 26 10 27 27 

eller

 
 
 
 

 

 

pexels-photo-204601.jpg
 

Forespørg på denne aktivitet nu