Sprudlende

Champagnesmagning

pexels-photo-239466.jpg
 

Hvad er Champagnesmagning?

Champagnesmagning er, som det også lægger i ordet, en smagning af champagne. Dette indeholder dog mere end som bare så. I får nemlig hos Complete Event en yderst eksklusiv oplevelse for både nye som erfarne champagneelskere. Vores champagneimportør sammensætter smagningen efter jeres behov og ønsker, hvilket gør at I altid får en helt unik oplevelse med spændende og nye flasker fra forskellige uafhængige vinproducenter. 

 

Detaljer

  • 1-2 timer
  • I hele landet
  • Fra 7 personer
  • Forespørg pris
 
 
 
 

Champagne tasting.jpg
 

Smagningen

Til vores Champagnesmagning er det vores champagneentusiast som står for præsentation og fortælling af de forskellige glas. Hun har boet i Champagne 3 år, og har en enorm passion for vine fra de små uafhængige producenter, der på deres familieejede vingårde producerer champagner med en helt særlig kvalitet og kærlighed.

Til hvert glas får I historien om familierne bag champagnen, særlige kendetegn ved de forskellige druer, de mange typer champagne og hvordan man producerer champagnen. 

Vi tilbyder også gerne små snacks til champagnen, dette skal bare oplyses til Complete Event ved booking.

 

Hvorfor Champagne-smagning?

Om det er første gang eller hundredetyvende gang, er Champagnesmagning altid en helt særlige oplevelse. De sprudlende bobler stiger en til hovedet og skaber en herlig atmosphere, hvor man med sine kollegaer kan få gang i de hyggelig samtaler.

 

Ring på +45 26 10 27 27 

eller

 
 
 
 

 

 

new-year-s-eve-ceremony-champagne-sparkling-wine.jpg
 

Forespørg på denne aktivitet nu