grænseoverskridende

Croquis

Teambuilding - Croqi 3.jpg
 

Aktiviteten

Oplev intensiteten og fordybelsen i kunsten at tegne et andet menneske fra top til tå

De fleste ved hvad det er, men de færreste har prøvet det. I har nu mulighed for at prøve kræfter med croquistegning, og sammen som hold få en helt unik og sjov oplevelse med en professionel instruktør.

 

Detaljer

  • 2 timer
  • I hele landet
  • Fra 6 personer
  • Forespørg pris
 
 
 
 

Croquis nøgen kvinde.jpg
 

Selve aktiviteten

Alle kan tegne

Efter en kort velkomst, introduceres I for de mest basale teknikker og værktøjer der skal til, for at hæve jer over niveauet og tegningerne som måske allerede hænger hjemme på køleskabet. Jeres instruktør hjælper og vejleder jer til at tegne og forstå de mange detaljer, som hurtigt kan virke overvældende. Det er vigtigt at påpege, at ingen bliver presset til noget, de ikke ønsker. Vi tilpasser niveauet og sørger for at alle får en god oplevelse og noget at tage med hjem.

 

Mandelig eller kvindelig model

På ægte Croquismanér, har I mulighed for at vælge mellem en mandelig eller kvindelig model. Og vi medbringer alt nødvendigt materiale som skal til, for at komme i gang med at tegne. Ønsker I at tegne efter noget andet, kan dette aftales med instruktøren inden arrangementet.

Croquis er en sjov og anderledes aktivitet, som giver en fantastisk følelse af nærvær og vil blive huset længe efter.

 

Hvorfor Croquis?

Denne aktivitet får virkelige kollegaerne ud af deres comfort zone. Hvis I er på udkig efter en grænseoverskridende aktivitet, der foregår indendørs i roligt tempo, er Croquis den helt perfekte aktivitet for jer.

 

Ring på +45 26 10 27 27 

eller

 
 
 
 

 

 

Teambuilding - Croqi 1.jpg
 

Forespørg på denne aktivitet nu