Rytmisk

Dans med Jens Werner

Teambuilding - vild med dans 4.jpg
 

Aktiviteten

Er du også vild med det yderst populære underholdningsprogram, som fredag efter fredag tager seeren med storm, så har du nu mulighed for at komme helt tæt på.

Complete Event er stolte af at kunne tilbyde en helt unik danseoplevelse. Jens Werner, den altid energiske og bundærlige dommer fra succes programmet 'Vild Med Dans', kommer ud til 1 eller 2 timers danseundervisning, i alt lige fra vals til chachacha. Med andre ord, der er ingen dansemæssige grænser for hvad du kan hyre Jens Werner til.

 

 

Detaljer

  • 1-3 timer
  • I hele landet
  • Fra 10 personer
  • Forespørg pris
 
 
 
 

pexels-photo-270837.jpg
 

Selve aktiviteten

Dans eller foredrag

Vi kender ham nok mest for hans helt fantastiske smil i 'Vild Med Dans', men som Danmarks mest vindende danser, har Jens Werner opnået en helt særlig status som danseunderviser i hele verden, og nu kan I få oplevelsen af 1 eller 2 timers danselektion med ham. Ønsker I en mere konkurrencepræget version, kan dette aftales nærmere ved forespørgsel.

Er det de sjove og spændende anekdoter fra 'Vild Med Dans', som vækker jeres interesse, er der også mulighed for et energisk, rørende og morsomt foredrag med Jens Werner, der både indeholder fortællinger fra hans tid som professionel danser og vejen til toppen, til de humoristiske og dramatiske øjeblikke som dommer i 'Vild Med Dans'.

 

Hvorfor Dans med Jens Werner?

Du kender ham sikker fra Vild Med Dans, og vi kan allerede nu love dig, at Jens Werner og hans danseteam skaber en helt unik dynamik blandt medarbejderne både før, under og efter eventet. Nogen siger jo, at man ikke kender sin kollega før man har danset en rumba eller tango med dem.

 

Ring på +45 26 10 27 27 

eller

 
 
 
 

 

 

pexels-photo-12312.jpg
 

Forespørg på denne aktivitet nu