Musketer

Fægtning

Teambuilding - fægtning.jpg
 

Aktiviteten

Få adrenalinen op og mærk spændingen og intensiteten, når I skal duellere mod hinanden i en af verdens ældste discipliner

Fægtesporten bliver mere og mere udbredt, både i Danmark og resten af verdenen. Tag dine kollegaer med på en super spændende og sjov oplevelse, og bliv godt klædt på til i skal duellere mod hinanden. Under kyndig vejledning af vores professionelle instruktør, guider vi jer, så I har de grundlæggende teknikker og regler i orden, til I skal kæmpe mod hinanden, om at blive kontorets næste Zorro.

 

Detaljer

  • 2 timer
  • I hele landet
  • Fra 6 personer
  • Forespørg pris
 
 
 
 

Teambuilding - fægtning 3.jpg
 

Selve aktiviteten

Intensitet, nerver og spænding

Efter en kort velkomst og præsentation, klæder I om i centeret hvor der også er bademuligheder til efter arrangementet. Fægtning er en aktivitet hvor man er aktiv, og det kan derfor være en god ide at have skiftetøj med. I vil sammen med jeres instruktør varme kort op, og herefter få udleveret udstyr til brug under fægtningen.

Vi tilrettelægger en turnering, hvor alle får lov at dyste mod hinanden og stiller ligeledes udstyr og topmoderne baner med automatiske tællere, til rådighed. 

Ønsker I at afholde arrangementet hos jer selv, aftales dette med Complete Event.

 

Hvorfor Fægtning?

Fægtning er en sjov måde at konkurrere og hygge med sine kollegaer. Der er både fart og spænding når man står overfor hinanden inden startskudet går på fægtekampen.

 

Ring på +45 26 10 27 27 

eller

 
 
 
 

 

 

Teambuilding - fægtning 5.jpg
 

Forespørg på denne aktivitet nu