Firmaaktiviteter

Hos Complete Event kan vi planlægge og afvikle jeres næste firmaaktiviteter enkelt og effektivt. Vi har stor erfaring med at stå for firmaarrangementer, og vi kan tilbyde en lang række af forskellige aktiviteter for enhver smag. Vi kan især fremhæve vores populære droneflyvning, hvor I kæmper med hinanden i at gennemføre en forhindringsbane hurtigst.

 

Præsentationsvideo af Complete Event

På en helt almindelig dag hos Complete Event er der masser af sjove aktiviteter og underholdene elementer. Nogle af dem kan måske være lidt forstyrrende på vores kontor, f.eks. Droneflyvning og Fjernstyret Racerbil, men fælles for dem alle er, at de skaber glæde og tæt kollegaskab. For at finde inspiration til jeres næste firmadag så klik ind på www.completeevent.dk

 

Spisning til firmaaktivitet

Vi kan stå for at kombinere jeres firmaaktivitet med en fælles spisning som en god afslutning på en dag i medarbejdernes tegn. Vi samarbejder med en del udvalgte spisesteder i København og kan derfor arrangere en middag på hyggelige og stemningsfulde restauranter efter i har afsluttet en eller flere firmaaktiviteter.

Ud fra jeres ønsker og behov sammensætter vi den helt rigtige dag for jer. Og en god middag på den rigtige restaurant, mener vi er en rigtig god afslutning på en sjov firmaaktivitet.

Et udpluk af de populære spisesteder

Vores firmaaktiviteter

Hos Complete Event kan du få sammensat en firmaaktivitet, så de opfylder netop de ønsker, I måtte have. Vi har en lang række muligheder, og vi inspirerer jer gerne til den helt rigtige firmaaktivitet for jeres virksomhed.

Blandt vores populære aktiviteter, kan I blandt andet finde GPS-dysten, hvor I bliver udstyret med en GPS, som guider jer rundt på en sjov skattejagt i hold. Vi kan også arrangere cocktailkurser, hvor I kommer til at få det sjovt med at mikse drinks med instruktion fra professionelle bartendere.

For de dyre-interesserede kan jeres firmaaktivitet være en rundvisning i ZOO, hvor I får en spændende og nervepirrende oplevelse inde bag hegnene hos nogle af verdens mest skræmmende dyr. I kan også få en rundvisning på Den Blå Planet, hvor I blandt andet kan se, hvordan man fodrer de store hajer.

Vi tilbyder også mere rolige og hyggelige firmaaktiviteter, hvor I for eksempel kan lave jeres egne professionelle fyldte chokolader, flødeboller eller is.

Vi kan tilbyde et utal af muligheder, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Et lille udpluk af vores populære aktiviteter

Kundebedømmelser fra Google

Kontakt Complete Event

Kontakt os omkring din næste firma aktivitet

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 26 10 27 27 for mere information om dine mange muligheder. Vi lytter meget gerne til jeres ønsker og behov og tager en uforpligtende samtale, så I kan vurdere, om vi er de rette for jer.

Complete Event - Teambuilding