Danmarks sjoveste flødebollekursus

5 á 5.png

“Rigtig sjov oplevelse.”

Circle K Danmark A/S

Teambuilding+-+fl%C3%B8debollekursus+79-min.jpg

2 timer - København - fra 10 personer - forespørg pris

 

Hvad er Flødebollekursus?

Mhh! Hvem kan lave den mest delikate flødebolle fra bunden? Kan du vente, eller skal den spises før familien får lov at smage den. 

På dette flødebollekursus lærer I at lave de fineste flødeboller og får en helt særlig oplevelse, når vi hygger og lærer jer om den klassiske danske dessertkage. I bliver udfordret på kreativiteten og får selv lov at forme flødebollerne, inden der skal vælges mellem de forskellige typer af overtræk. Om de færdige flødeboller bliver skæve eller lige, ændrer ikke på, at de allesammen gerne skulle smage fantastisk.

Kom med en tur på flødebollekursus

 
 
 
 
 
Flødebollekursus.jpg
 

Selve aktiviteten

Historien bag

Hvor stammer flødebollen egentlig fra, hvad hedder den på engelsk og hvordan var den oprindeligt tilttænkt? Nogen mener den danske flødeboller er mere end 200 år gammel, og for første gang blev produceret i 1800 tallet. Få en spændende historie og fortælling om udviklingen af flødebollen op igennem tiden. 

Tag flødebollerne med hjem til familien

Til flødebollekurset laver I flødeboller fra bunden, og vi udlover selvfølgelig en præmie til den eller de af jer som har lavet den flotteste og mest velsmagende flødebolle. Ønsker I at forkæle dem derhjemme, har I også mulighed for at tage flødebollerne med hjem.

Lad fantasien få frit spil og glæd dine kollegaer med en anderledes og sjov teambuilding aktivitet, som både er hyggelig og velsmagende.

 

Hvorfor Flødebollekursus?

Hvem kan ikke lide flødeboller? Vi har vel alle eller kender nogen der har en forkærlighed for denne dejlige dessert, og når vi sætter dette flødebollekursus op i de hyggeligste rammer, bliver der rig mulighed for at hygge, fjolle og lære hinanden bedre at kende.

Ring på +45 26 10 27 27 
eller send en mail til completeevent@completeevent.dk

 

Book nu

2 timer - København - Fra 10 personer - Forespørg pris

Har du set vores top 5 aktiviteter?