udvikling

Ledelse

Teambuilding - ledelse.jpg
 

Aktiviteten

Hør den fantastiske spændende rejse, Telia var igennem med Jesper Brøcker som CEO igennem 9 år og få indsigt i Jespers syn på ledelse, strategier og ikke mindst måden at få folk til at arbejde sammen på

Jesper Brøckner er i dag Managing Partner i Boyden Global Executive Search. Jesper har en fortid som administrerende direktør i Telia Danmark, som han forlod i januar 2011 efter ni år i direktionen. I dette indlæg vil Jesper tage udgangspunkt i sin store erfaring med ledelse og det at få et team til at spille sammen. I samme forbindelse fortæller han om de strategiske værktøjer, som han anvendte for at vende Telia Danmarks enorme underskud til et overskud, tilbage i 2002. Få et helt unikt indblik i udfordringerne og fordelene ved at sidde som topchef for mere end 1.200 ansatte i en af landets største virksomheder, og hør hvordan god ledelse, uventet inspiration og motivation kan skabe fantastiske resultater.

 

Detaljer

  • 1 time
  • I hele landet
  • Fra 6 personer
  • Forespørg pris
 
 
 
 

Jesper+billede+2.jpg
 

Selve aktiviteten

Boyden Executive Search

Efter at have gjort karriere i telebranchen har Jesper skiftet spor og arbejder i dag med rekruttering i Boyden Executive Search, hvor han rekrutterer og hjælper ledere og topchefer videre til nye udfordringer. 

Jesper fortæller sin spændende historie i et sjovt og medlevende tempo, så man som publikum ikke kan undgå at blive revet med. Efter foredraget vil der være mulighed for at stille spørgsmål til foredraget og de forskellige strategier Jesper anvendte for at nå sit mål.

 

Hvorfor Foredrag?

Vi har forskellige typer foredrag, og foreslår denne aktivitet når der er brug for et fagligt indslag til jeres dag. 

 

Ring på +45 26 10 27 27 

eller

 
 
 
 

 

 

business_leaders_improve_employee_morale_engagement_and_retention.jpg
 

Forespørg på denne aktivitet nu