Velkommen hos

Complete Event

Teambuilding & Spisning

 
Nyt+billede.jpg
 

Teambuilding

Hos Complete Event tilbyder vi et bredt udvalg af spændende og nye team- og funbuilding aktiviteter, der spænder fra action og adventure til foredrag og kokkeskole. Vi har mere end 30 forskellige aktiviteter, I kan vælge imellem og skræddersyer altid aktiviteterne, så de er tilpasset lige netop jeres behov. Vi har desuden indgået et spændende samarbejde med forskellige restaurantkæder, og har derfor den unikke mulighed, at kunne tilbyde en dejlig middag efter en aktivitet med kollegaerne. Læs mere om vores aktiviteter i linket nedenfor.

Hvad laver vi i Complete Event?

Se vores præsentationsvideo af Complete Event her


Se vores referencer her

 
 

Hvorfor complete event?

5 gode grunde

 
  1. Vi kan kombinere teambuilding og spisning i en samlet pakke

  2. Vi har aktiviteter til enhver smag

  3. Vi har mere end 10 års erfaring med afvikling og udvikling af firmaevents

  4. Vi er altid med hele vejen og skræddersyer arrangementet efter jeres behov og ønsker

  5. Vi samarbejder med nogle af Københavns mest populære restauranter

 
Complete-Event-5-Gode-Grunde-Teambuilding-København-min.jpg
 

Spisning

Som noget helt unikt kan man hos Complete Event vælge at kombinere sin aktivitet med spisning på nogle af Københavns mest populære spisesteder. Vi sammensætter sammen med jer en pakke, der består af en aktivitet og spisning. Først finder vi frem til den helt rigtige aktivitet til jeres dag og derefter kigger vi på den perfekte afslutning med spisning på en af vores restauranter. Klik ind på den restauranter du ønsker at læse mere om til højre eller tryk ind og læs mere nedenunder. 

 
 

Vi samler på glade kunder

Free stock billede 2.jpeg
 
eventbureau-koebenhavn.jpg

Ambitiøst eventbureau i København

Leder I efter det perfekte firmaevent? Som eventbureau i København tilbyder vi den helt unikke, komplette løsning, hvor I både får sjove teambuilding-aktiviteter og mulighed for en lækker middag på én af de restauranter, vi samarbejder med. 

Vi skræddersyer gerne et vores populære firmaarrangementer, der passer præcis til jeres behov, så I får en dag sammen, som skaber sammenhold og oplevelser, som I kan snakke om længe efter.

 
 
 

Kontakt os

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste aktivitet med den bedste restaurant til jeres gruppe. Udfyld formularen og vi ringer dig op inden 24 timer. 

 
Complete-Event-Kontakt-Os-Teambuilding-København-min.jpg