Indendørs teambuilding – vores top 5

Er I mest til indendørs teambuilding? Vi har her samlet top 5 af vores indendørs teambuilding-aktiviteter – de absolut mest populære blandt vores kunder. Og vi vil meget gerne tilbyde det som en pakke, så I også får en vinsmagning eller et cocktailkursus og en god middag med til at supplere teambuilding-aktiviteten på en god måde.

Droneflyvning er vores absolut mest populære indendørs teambuilding-aktivitet.
Her får du og dine kolleger udfordret koordinations evnerne og rørt lattermusklerne, når I skal flyve en drone sikkert igennem vores forhindringsbane.

Optag firmaets næste reklamefilm og konkurrer mod de andre hold, om at indspille den bedste film. Vi sørger for et et fedt setup, hvor opgaver som manuskript, rollefordeling og redigerings færdigheder, skal indgå i løsningen på opgaven. Vi medbringer alt udstyr til denne aktivitet.

Prøv vores yderst populære og velsmagende kokkeskole, og få gode råd og tips af professionelle kokke.

 
 

Bliv udfordret til at lave den mest kunstfærdige flødebolle. I får selv lov til at forme flødebollerne, inden I kan vælge overtræk og i sidste ende smage på jeres lækre kreation. >

Det Hvide Snit var et kirurgisk indgreb i hjernen som blev foretaget på personer med psykiske

lidelser. Man testede folk i forskellige typer af opgaver og gåder, og vurderede herefter deres mentale tilstand. Indgrebet blev senere strengt forbudt, men opgaverne blev skrevet ned og gemt, så man senere kunne udvikle på metoden. De opgaver som blev gemt, er vi kommet i besiddelse af og dem har vi genskabt.

 

Vi hjælper gerne med at finde endnu flere spændende indendørs teambuilding-aktiviteter til jer. Se hele vores udvalg af teambuilding aktiviteter.