Indendørs teambuilding – vores top 5

Er I mest til indendørs teambuilding? Vi har her samlet top 5 af vores indendørs teambuilding-aktiviteter – de absolut mest populære blandt vores kunder. Og vi vil meget gerne tilbyde det som en pakke, så I også får en vinsmagning eller et cocktailkursus og en god middag med til at supplere teambuilding-aktiviteten på en god måde.

Droneflyvning er vores absolut mest populære indendørs teambuilding-aktivitet.
Her får du og dine kolleger får udfordret koordinationsevnerne og rørt lattermusklerne, når I skal flyve en drone sikkert igennem vores forhindringsbane. 

Vil du være skuespiller, instruktør eller manuskriptforfatter? Rollerne bliver fordelt, når I sammen skal lave den næste firmareklamefilm. Her er garanti for at få rørt lattermusklerne godt og grundigt.

Prøv vores yderst populære og velsmagende kokkeskole, og få gode råd og tips af professionelle kokke.

 
 

Bliv udfordret til at lave den mest kunstfærdige flødebolle. I får selv lov til at forme flødebollerne, inden I kan vælge overtræk og i sidste ende smage på jeres lækre kreation. >

Samarbejde er et nøgleord for at slippe ud af rummet før tiden render ud. Svaret er (måske) lige foran øjnene på jer.

 

 

Vi hjælper gerne med at finde endnu flere spændende indendørs teambuilding-aktiviteter til jer. Se hele vores udvalg af teambuilding aktiviteter.