Indendørs teambuilding – vores top 5

Er I mest til indendørs teambuilding? Vi har her samlet top 5 af vores indendørs teambuilding-aktiviteter – de absolut mest populære blandt vores kunder. Og vi vil meget gerne tilbyde det som en pakke, så I også får en vinsmagning eller et cocktailkursus og en god middag med til at supplere teambuilding-aktiviteten på en god måde.

Hvor hurtigt kan en drone egentlig flyve, hvor mange forhindringer kan I komme forbi og hvor præcist kan I lande den. Hvem er teamets bedste til at flyve med drone? Prøv droneflyvning som firmaaktivitet og mærk suset fra propellerne, i en sjov teambuilding konkurrence med moderne legetøj.

Det Hvide Snit er et anmelderrost og spændende gådespil, hvor alt det bedste fra Escape Rooms, Break Out Rooms og gådespil, er samlet i en pakke. Hvilken gruppe knækker først den hemmelige gåde og finder frem til sølvnøglen, som kan løsne stødhalsbåndet. Er I til gåder, konkurrence og Escape Room teambuilding, så er Det Hvide Snit helt klart firmaaktiviteten for jer.

Prøv vores yderst populære og velsmagende kokkeskole, og få gode råd og tips af professionelle kokke. Vi sørger for en sjov og velsmagende teambuilding oplevelse med mad, hvor I sammen skal tilberede, anrette og spise en lækker 3 retters menu. Dyst mod hinanden eller samarbejder som gruppe i jeres egen kogeskole.

 

Hvad består en flødebolle af? Hvordan er den bygget op og hvor gammel er den? Lav jeres egne flødeboller og bestemt selv smagen, i en hyggelig og delikat dessert oplevelse, med vores dygtige konditor.

Optag firmaets næste reklamefilm og konkurrer mod de andre hold, om at indspille den bedste film. Vi sørger for et et fedt setup, hvor opgaver som manuskript, rollefordeling og redigerings færdigheder, skal indgå i løsningen af opgaven. Vi medbringer alt udstyr til denne aktivitet, og slutter af med et Award Show.

 

Vi hjælper gerne med at finde endnu flere spændende indendørs teambuilding-aktiviteter til jer. Se hele vores udvalg af teambuilding aktiviteter.