Bølgen blå

Kapsejlads

Teambuilding - kapsejlads 3.jpg
 

Aktiviteten

Mærk adrenalinen og vinden i håret, når i sammen og i et hæsblæsende tempo som hold, skal sejle om kap mod kollegaerne

Sejlsport er i Danmark blevet mere og mere populært med årene, og også som teambuilding/medarbejder aktivitet med kollegaerne. Vi har sammensat en spændende konkurrence, hvor I som hold enten kan dyste mod hinanden på vandet, eller i et hyggeligt tempo mærke roen og glæden ved at være på vandet.

 

Detaljer

  • 2-3 timer
  • Nordsjælland
  • Max. 5 personer pr. båd
  • Forespørg pris
 
 
 
 

Teambuilding - kapsejlads 1.jpg
 

Selve aktiviteten

Sammen med en dygtig instruktør fordeler I opgaver og rollerne på båden, så alle mand får en rolle og opgave om bord på båden. Kapsejlads er en holdsport, og det er derfor vigtigt at alle hjælper til, for at få båden i fremdrift. Vores instruktør guider og vejleder jer under sejlturen, og sørger ligeledes for at alle får noget med hjem som de er blevet bedre til som gruppe eller individuelt.  

På hver båd kan der være 5 mand og 1 instruktør og der kræves ingen særlige forudsætninger eller erfaring, for at deltage i arrangementet.  

 

Hvorfor Kapsejlads?

Denne aktivitet egner sig til at styrke samarbejde og kommunikation i gruppen. På bådene skal der kommunikeres klart og tydeligt. Og i det høje tempo på vandet handler det om at samarbejde på bedste manér.

 

Ring på +45 26 10 27 27 

eller

 
 
 
 

 

 

Teambuilding - kapsejlads 4.jpg
 

Forespørg på denne aktivitet nu