Spænding

Klatrepark & Highroping

Teambuilding - Klatrepark 2.jpg
 

Aktiviteten

Højt at klatre, langt at svæve. Sus i maven og underholdning fra start til slut er præcis hvad vi kan tilbyde jer i denne teambuilding aktivitet. Hop i seletøjet og kravl til tops i de 16 meter høje trætoppe.

Vores klatrepark er en udfordrende og aktiv oplevelse, hvor I bevæger jer i trækronerne på gangbroer, diverse ophængte træstokke, reb, svingtove og vindelstiger i alle mulige sjove kombinationer. I skal ikke være stærke, men villige til at bruge hele kroppen. I hvert træ er en platform og imellem to træer er en forhindring I skal passere for at komme til platformen i det næste træ. Ind imellem er der svævebaner hvor du flyver over lange afstande med et rullehjul på en wire. 

 

Detaljer

  • 2 timer
  • Nordsjælland
  • Fra 6 personer
  • Forespørg pris
 
 
 
 

Teambuilding - Klatrepark 6.jpg
 

Selve aktiviteten

I er hele tiden sikret med en klatresele og et karabinsystem, der ikke kan tages af sikkerhedswireren på noget tidspunkt. I kan altså ikke gøre noget galt, og I skal ikke have klatreerfaring.

Når I ankommer på det bestilte tidspunkt, så får I udleveret sikkerhedsudstyr, der er specialudviklet til formålet. Vores instruktør vil vejlede jer i hvorledes udstyret bruges og hvordan I skal bevæge jer på banerne. Når instruktøren mener at I er klar, så kan I klatre på banerne, der stiger i sværhedsgrad og højder. I starter i 4 meters højde og de højeste baner er op til 16 meter høje. Har I brug for hjælp undervejs, så kommer instruktøren op til jer og hjælper jer videre, eller hejser jer ned, hvis I har brug for en pause. 

I skal regne med 20 minutters instruktion i hold, og 2-3 timers klatring i anlægget.

 

Hvorfor Klatrepark & Highroping?

Vi foreslår I vælger denne aktivitet som en del af jeres sommerfest, hvor vi samtidig kan arrangere grill arrangement efter I har klaret rundt i trætoppen.

 

Ring på +45 26 10 27 27 

eller

 
 
 
 

 

 

Teambuilding - Klatrepark 7.jpg
 

Forespørg på denne aktivitet nu