fokus

Klatring

Klatring 5.jpg
 

Aktiviteten

Prøv kræfter med udfordrende klatreøvelser i trygge rammer, på Københavns fedeste klatrebane.

I september 2013 åbnede vi op for et samarbejde med nordens største klatrecenter i en af de store gamle B&W-haller på Refshaleøen. 

Oplev en helt fantastisk stemning og bliv udfordret på det fysiske og psykiske, når I sammen og som hold skal prøve kræfter med de skrå vægge. Vores professionelle instruktør skræddersyr en sjov og udfordrende rute, som er tilpasset niveauet så alle får en god oplevelse. Klatring er en super fed firmaaktivitet, som på en god og effektiv måde udfordrer den enkelte i afdelingen og samtidig styrker fællesskabet.

 

Detaljer

  • 2 timer
  • København
  • Fra 5 personer
  • Forespørg pris
 
 
 
 

Klatring 3.jpg
 

Selve aktiviteten

Sikkerheden er ALTID i top

Alle kan klatre, uanset styrke og fysisk form. Vores instruktør hjælper med de tekniske instruktioner og kommer ligeledes med gode råd om balancen, som er et vigtigt element, der kan hjælpe dig langt - også selvom fysikken ikke er helt i top. Ingen bliver sendt afsted på ruten, før alle har gennemgået og er godkendt af instruktøren. Vi vægter sikkerheden højest, og I er derfor i gode hænder fra I starter klatringen til I igen står sikkert på jorden.

Ønsker I at konkurrere mod hinanden om at komme først til tops, har vi en særlig tæller som også bruges til konkurrencer, som kan måle jeres tider.  

 

Hvorfor Klatring?

Klatring er en god aktivitet, hvis I ønsker at prøve lidt grænser af, få sved på panden og have et hyggeligt minde sammen. 

 

Ring på +45 26 10 27 27 

eller

 
 
 
 

 

 

Teambuilding - Klatring 1.jpg
 

Forespørg på denne aktivitet nu