Smækker - lækker - Kokkeskole

Teambuilding - Complete Event - Kokkeskole

“Stor aften.”

Coferro Cables

“God og lærerig aften.”

Cool Sorption

“Yderst professionelt.”

Bristol-Myers Squibb

Kokkeskole København-min.jpg

4-5 timer - København - min. 15 personer - forespørg pris

 

Hvad er kokkeskole?

Prøv vores yderst populære og velsmagende kokkeskole, og dyst mod kollegaerne i jeres egen masterchefkonkurrence eller få gode råd og tips til at blive en bedre kok derhjemme

Køkkenet er blevet det naturlige samlingspunkt i ethvert hjem. Hvorfor ikke udnytte det og blive endnu bedre til at lave mad og forstå de forskellige traditioner og kulturer, som gastronomien byder på. I får nu en enestående mulighed for at prøve kræfter med et af vores to spændende koncepter, og opleve hvordan gastronomien kan samle gruppen, i et hyggeligt og veltilrettelagt arrangement.

 

Røg og damp i vores køkken

 
 
 
 
Kokkeskole 8.jpeg
 

Vælg mellem MasterChef eller ‘Mad Fra Bunden’

Madlavning alle kan være med til

Vores dygtige kok og afvikler, byder jer velkommen I hyggelige rammer og gennemgår menuen og aftenens forløb. I har mulighed for at vælge mellem 2 koncepter, MasterChef eller Mad fra bunden.

Masterchef

MasterChef er madlavning med konkurrence, forstået på den måde, at I sammen og i hold skal lave en 3 retters menu der løbende præsenteres for dommeren, som efter hver ret giver point og til sidst udnævner et vinderhold. 

Mad fra bunden

Mad fra bunden er konceptet hvor I sammen med kokken skaber en 3 retters menu på holdet. Undervejs får I gode råd og fifs til hvordan I derhjemme selv kan blive bedre i køkkenet.

Til begge koncepter tilpasser vi selvfølgelig niveauet så alle kan være med uanset erfaring og kvalifikationer. Alle menuerne bliver sendt til jer efterfølgende, så I kan præsentere dem for familien eller vennerne. 

 

Hvorfor Kokkeskole?

Kokkeskole er en af vores helt store favoritter når der ønskes en heldags/aften aktivitet med konkurrence, kreativitet og holdånd. I får  en oplevelse for livet, når vores professionelle kokke underviser jer i det bedste fra den gastronomiske verden.

 

Ring på +45 26 10 27 27 
eller send en mail til: completeevent@completeevent.dk

 

Book nu

4-5 TIMER - KØBENHAVN - MIN. 15 PERSONER - FORESPØRG PRIS

 

Har du set vores top 5 aktiviteter?