Gastronomi

Kokkeskole

Teambuilding - kokkeskole 8.jpeg
 

Aktiviteten

Prøv vores yderst populære og velsmagende kokkeskole, og dyst mod kollegaerne i jeres egen masterchefkonkurrence eller få gode råd og tips til at blive en bedre kok derhjemme

Køkkenet er blevet det naturlige samlingspunkt i ethvert hjem. Hvorfor ikke udnytte det og blive endnu bedre til at lave mad og forstå de forskellige traditioner og kulturer, som gastronomien byder på. I får nu en enestående mulighed for at prøve kræfter med et af vores to spændende koncepter, og opleve hvordan gastronomien kan samle gruppen, i et hyggeligt og veltilrettelagt arrangement.

 

Detaljer

  • 4-5 timer
  • København
  • Fra 6 personer
  • Forespørg pris
 
 
 
 

Kokkeskole København.jpg
 

Selve aktiviteten

Masterchef eller mad fra bunden

Vores dygtige kok og afvikler, byder jer velkommen I hyggelige rammer og gennemgår menuen og aftenens forløb. I har mulighed for at vælge mellem 2 koncepter, MasterChef eller Mad fra bunden.

MasterChef er madlavning med konkurrence, forstået på den måde, at I sammen og i hold laver en 3 retters menu der løbende præsenteres for dommeren, som efter hver ret giver point og til sidst udnævner et vinderhold. 

Mad fra bunden er konceptet, hvor I sammen med kokken skaber en 3 retters menu på holdet. Undervejs får I gode råd og fifs til hvordan I derhjemme selv kan blive bedre i køkkenet.

Til begge koncepter tilpasser vi selvfølgelig niveauet så alle kan være med uanset erfaring og kvalifikationer. Alle menuerne bliver sendt til jer efterfølgende, så I kan præsentere dem for familien eller vennerne. 

 

Hvorfor Kokkeskole?

Kokkeskole er en af vores helt store favoritter når der ønskes en heldags/aften aktivitet med konkurrence, kreativitet og holdånd. I får  en oplevelse for livet, når vores professionelle kokke underviser jer i det bedste fra den gastronomiske verden.

 

Ring på +45 26 10 27 27 

eller

 
 
 
 

 

 

Kokkeskole restaurant.jpg
 

Forespørg på denne aktivitet nu