Morskab

Latterkursus

Teambuilding - latterkursus 2.jpg
 

Aktiviteten

Hvor kommer latteren egentlig fra og hvordan kan vi bruge den til at skabe et bedre fokus i en travl hverdag?

De fleste finder det grænseoverskridende, men ender alligevel med at elske det. Et latterkursus er befriende, energifyldt og ikke mindst smadder sjovt. Til dette kursus, bruger vi hele kroppen og dens mekanismer til at stresse af og prøver at forstå os selv endnu bedre.

 

Detaljer

  • 2 timer
  • I hele landet
  • Fra 6 personer
  • Forespørg pris
 
 
 
 

Teambuilding - latterkursus 3.jpg
 

Selve aktiviteten

Foredraget

Latterkurset er delt op i to elementer. Først bliver I præsenteret for hvad latter er, hvordan man på forskellige måder kan grine, og hvordan man kan bruge den til at mindske stress. Instruktøren tager jeg med på en rejse og fortæller hvorfor det er vigtigt at stoppe op i en travl hverdag, og huske at grine. 

 

Øvelserne

Efter foredraget får I lov at prøve kræfter med at give slip og lade latteren få frit løb ud i kroppen. Det vil for de fleste være grænseoverskridende, og mod ens natur at grine på kommando. Men efter få minutter er der garanti for grineflip og en helt fantastisk stemning.

Vi tilpasser niveauet og sikre at ingen bliver presset til noget som de ikke har lyst til. Vores instruktør har mange års erfaring i kurser, og at få folk arbejdet sammen i et hyggeligt og sjovt event.

 

Hvorfor Latterkursus?

I vores latterkursus får I både mulighed for at grine på alle utænkelige måder, men samtidig skabe mere energi i gruppen. I skal vælge Latterkursus, fordi den bryder nogle grænser vi ikke er så bevidste om.

 

Ring på +45 26 10 27 27 

eller

 
 
 
 

 

 

Latterkursus gammelmand.jpeg
 

Forespørg på denne aktivitet nu