Udholdendehed

Mountainbiketur

Teambuilding - Mountainbiketur 1.jpg
 

Hvad er Mountainbiketur?

Mountainbiketur er aktiviteten til jer som gerne vil opleve naturen på to hjul, og få adrenalin i blodet. Sammen med en instruktør blæses I godt igennem, på en nøje tilrettelagt rute i skoven.

En mountainbiketur hos Complete Event er skræddersyet til alle niveauer, så I får en sjov dag i skoven. Vi tilbyder alt fra hæsblæsende tempo på de sorte løjper, til de mere imponerende ture gennem fagre dele af skoven. Ønsker I at gøre mountainbiketuren til noget større, kan vi tilpasse turen så der f.eks. indgår forskellige teambuilding øvelser undervejs, Scavenger hunt hvor der skal løses forskellige opgaver eller et originalt endurance, som er flest runder på tid.

 

Detaljer

  • 1-3 timer
  • I hele landet
  • Fra 6 personer
  • Forespørg pris
 
 
 
 

Teambuilding - mtb 3.jpeg
 

Selve aktiviteten

Når vi planlægger jeres mountainbiketur, bliver det i samarbejde med jer under hele processen. På den måde får I altid den helt rigtige tur, som er tilpasset til jeres niveau. Undervejs på turen får I hele tiden gode råd og tips til at blive endnu bedre til at cykle mountainbike og gennemføre fornidhinringer som møder jer undervejs. 

Når man booker en Mountainbiketur igennem Complete Event, stiller vi kompetente og professionelle instruktører med mange års erfaring til rådighed, der medbringer kvalitetscykler og udstyr som skal bruges til at gennemføre løbet. Alt I skal have fokus på er, at have en rigtig sjov og actionpakket oplevelse, i selskab med hinanden.

Spisning på ruten

Som noget helt nyt, tilbyder vi også muligheden for at tilkøbe mad og drikke på turen. Dette aftales nærmere med Complete Event.

 

Hvorfor Mountainbiketur?

Mountainbike er aktiviteten for jer som godt vil have pulsen op, og samtidig have en fantastisk smuk og tempofyldt oplevelse i skøn natur. Aktiviteten kan både laves som konkurrence men også som holdøvelse, hvor I skal hjælpes ad om at nå målet inden tiden løber ud. Med frisk vind i håret og fart over feltet, er der lagt op til en særpræget type af råhygge, som på den fede måde frigiver energi og overskud hos den enkelte. Ved aktiviteter af denne type, kommer man hinanden ved og oplever energi og stemning på et helt nyt niveau.

 

Ring på +45 26 10 27 27 

eller

 
 
 
 

 

 

Teambuilding - mtb 4.jpeg
 

Forespørg på denne aktivitet nu