3 gode råd til årets sommefest

En sommerfest skal helst være noget somme alle husker tilbage på med et smil på læben, og det er ikke altid det nemmeste på arbejdspladsen, med alle de forskellige typer personligheder som findes.

Read More
Linus Spon
Kokkeskole - Teambuilding i København

Kokkeskole er meget efterspurgt som teambuilding i København og er helt ideelt, hvis I ønsker et firmaevent, hvor I både får konkurrence, er kreative sammen og opnår den helt rigtige team spirit.

Leder I efter den perfekte gastronomiske oplevelse, som samtidig skaber sammenhold blandt kolleger? Og vil I gerne være bedre til at lave mad?

Så prøv vores kokkeskole teambuilding-aktivitet, hvor vores professionelle kokke underviser jer i madlavning på højt niveau.

Read More
Linus Spon
Gode idéer til den perfekte polterabend

En polterabend er en helt særlig fest. De fleste oplever nemlig kun at skulle på polterabend én gang i livet, og dette understreger vigtigheden af, at dagen er lige i skabet.

Når venner, bekendte eller familie sætter sig ned for at planlægge dagens begivenheder, kan det ikke desto mindre være vanskeligt at finde ud af, hvad programmet helt præcist skal byde på. Står du i en sådan situation og mangler idéer til en polterabend? Så kan vi hos Complete Event være behjælpelige med idéer til den perfekte polterabend.

Read More
Linus Spon
POPULÆRE FIRMAARRANGEMENTER I KØBENHAVN – IDEER TIL JER

Udendørs eller indendørs? Høj puls eller tid til fordybelse? Konkurrence eller fælles læring?

Spørgsmålene er mange, når det kommer til valg af firmaarrangement – du har nemlig mulighed for at vælge mellem en masse populære og forskelligartede aktiviteter og dermed vælge dem, du synes bedst om.

Read More
Linus Spon
Hvordan kan et eventbureau i København hjælpe dig?

Ordet eventbureau klinger velkendt i mange ører, men til trods for dette ved kun de færreste, hvordan de helt specifik kan drage nytte af et sådant bureau.

For hvordan arbejder et eventbureau? Hvem henvender et eventbureaus ydelser sig til? Og hvorfor er det fordelagtigt at vælge et eventbureau frem for selv at arrangere?

Read More
Linus Spon
Teambuilding i charmerende København

Kombinerer du den smukke Opera, Nyhavns summende stemning og Børsens imponerende arkitektur med teambuilding til vands, så har du den perfekte cocktail.

Stemningen er sat for en fantastisk dag i selskab med Københavns fantastiske monumenter og dine kollegaer.

Read More
Linus Spon
Teambuilding med humor

Hvis du ønsker at få dine medarbejdere og kollegaer rystet godt og grundigt sammen, er teambuilding en fantastisk løsning. Teambuilding handler i bund og grund om samarbejde i større grupper, og kan være et godt redskab til at skabe teams, bedre relationer mellem kollegaer, og positivt samvær og fællesskab.

Read More
Linus Spon
Lækre cocktails og anderledes teambuilding

Vi er hos Complete Event stolte af at kunne tilbyde cocktailkursus som en af vores teambuildingaktiviteter. På kurset bliver I præsenteret for nogle af de spændende ingredienser, der bruges på de bedste cocktailbarer. Vores professionelle bartendere har flere års erfaring bag baren i det danske og udenlandske natteliv. Kurset består af en introduktion i cocktailverdenen og dets mange ingredienser, hvorefter I får lov på egen hånd at prøve kræfter med shakeren og de fine glas.

Read More
Linus Spon
Inspiration til gode teambuildingaktiviteter

Det kan være en udfordring at finde en god teambuildingaktivitet til dit firmaevent. Der kan være stor forskel på, hvad man synes vil være en god, sjov og lærerig event, alt efter hvem man er som virksomhed og hvilken type medarbejdere, man har. Derfor tilbyder vi også en række forskellige events, der kan tilpasses til jeres ønsker og behov. Lige fra hæsblæsende actioneventyr, udfordrende skattejagt til mere rolige indendørsaktiviteter.

Read More
Linus Spon
5 aktiviteter til din firmaevent

Events og aktiviteter kan være fantastiske til at ryste medarbejderne sammen. De fleste af os bruger det meste af døgnets vågne timer på arbejdet, og derfor er trivsel på arbejdspladsen og et godt sammenhold blandt virksomhedens medarbejdere vigtigt for at skabe glade og produktive medarbejdere. Gennem spændende, sjove og lærerige aktiviteter kan dine medarbejdere komme tættere på hinanden, lære at blive bedre til at samarbejde eller simpelthen have en sjov dag sammen. Vi tror på, at gode oplevelser i forbindelse med arbejdet skaber mere arbejdsglæde.

Read More
Linus Spon
Så er vi blevet sociale i den digitale verden

Så er det sket. Vi er sprunget ud i det og blevet endnu mere sociale via vores nye facebookside.

Her er vores første post:

Så er der godt nyt!
Nu kan du booke dit næste firmaarrangement hos Complete Event, hvor vi kombinerer teambuilding og spisning i en samlet pakke.

Vi har specialiseret os i at arrangere teambuilding, julefrokoster, kollegaevents, sommerfester, teamdage, og meget meget mere for alle størrelser virksomheder.
Vi tilbyder en nøje udvalgt sammensætning af kun de bedste teambuilding aktiviteter, som kan kombineres med spisning på nogle af Københavns mest eftertragtede restauranter.

Så med andre ord; find inspiration til jeres næste firmaaktivitet på www.completeevent.dk eller ring og hør mere på 26102727 - og få et uforpligtende tilbud på en samlet løsning.

Vi glæder os til at give dig og dine kollegaer en fed oplevelse.

Read More
Linus Spon