Inspiration til gode teambuildingaktiviteter

Det kan være en udfordring at finde en god teambuildingaktivitet til dit firmaevent. Der kan være stor forskel på, hvad man synes vil være en god, sjov og lærerig event, alt efter hvem man er som virksomhed og hvilken type medarbejdere, man har. Derfor tilbyder vi også en række forskellige events, der kan tilpasses til jeres ønsker og behov. Lige fra hæsblæsende actioneventyr, udfordrende skattejagt til mere rolige indendørsaktiviteter.

Sjove udendørsaktiviteter

Ønsker I en aktivitet, hvor der er fart over feltet, og man får pulsen op, samtidig med at man kan være flere sammen om en sjov oplevelse? Så er det måske en idé at prøve en udendørsaktivitet som mountainbike race, hvor hæsblæsende tempo kombineres med muligheden for smukke naturoplevelser. Eller hvad med en kapsejlads, hvor I med hjælp fra en kyndig instruktør sejler om kap? Her gælder det om at fordele rollerne ombord på båden og kunne samarbejde, når det virkelig gælder, for at komme i mål.

Der kan også være fordele ved mere rolige aktiviteter, hvor man bare har en sjov dag sammen, mens man oplever noget nyt. For eksempel ved at prøve at ro i havkajak, hvor man oplever at føle sig i et med havet og naturen omkring sig.

Samarbejde og fællesskab med teambuilding

Teambuilding er perfekt til at skabe gode, fælles oplevelser og ryste medarbejdere sammen, så man opnår større sammenhold og bliver bedre til at samarbejde. Derfor er de bedste teambuildingaktiviteter ofte dem, hvor man skal sammen skal udføre opgaver, udfordringer eller konkurrencer. Det tester samarbejdet, udfordrer kreativiteten og skaber holdånd. Alt efter hvad der passer til jeres temperament og ønsker, findes der en række sjove aktiviteter, der er gode til teambuilding. For eksempel kan I teste jeres kulinariske evner ved at lære at lave cocktails eller flødeboller, eller sætte fokus på kreativiteten ved at skyde en reklamefilm. I kan drage på skattejagt i Københavns gader eller kanaler, eller udfordre gruppens tekniske færdigheder ved at bygge jeres egen racercykel og lave et internt cykelløb.  

Mulighederne er mange, og de kan alle kombineres med en god frokost eller middag, når anstrengelserne skal rundes af med hyggelig fællesspisning i flok. Mangler I hjælp til jeres næste teambuildingevent, kan I altid kontakte os på 26 10 27 27 eller udfylde vores kontaktformular nederst på siden. Vi står klar til at give jer en fantastisk firmadag.

Linus Spon