Teambuilding med humor

Hvis du ønsker at få dine medarbejdere og kollegaer rystet godt og grundigt sammen, er teambuilding en fantastisk løsning. Teambuilding handler i bund og grund om samarbejde i større grupper, og kan være et godt redskab til at skabe teams, bedre relationer mellem kollegaer, og positivt samvær og fællesskab.

Teambuilding får simpelthen det bedste frem i dine ansatte.
Der findes mange former for teambuilding og det er selvfølgelig vigtigt at aktiviteterne passer til det signal du ønsker at sende til dine medarbejdere. 

Skal teambuildingen handle om professionalisme eller skal det være en dag, hvor i styrker jeres fællesskab i virksomheden? Hvis du ønsker, at du og dine kollegaer får teambuilding med humor og positive udfordringer, kan en GPS-skattejagt i København måske være løsningen.

GPS-dysten hos Complete Event

Vi gør noget stort ud af, at i kan forvente en dag fyldt med sjov og spas, når i booker aktiviteter hos os.

Hos os kalder vi det ikke Teambuilding, men derimod Funbuilding. Det gør vi selvfølgelig af en årsag, netop for at der er stort fokus på det sjove i vores aktiviteter. Det er vigtigt for os, at du og dine kollegaer bruger det meste af dagen på at grine og ja, have det sjovt.
GPS-dysten handler i korte træk om at finde vej i Københavns gader, og besvare spørgsmål og  klare udfordringer i fællesskab - altså en GPS-skattejagt i København.

Hvis du ønsker en dag fyldt med spas og løjer, og ønsker at prøve kræfter med GPS-dysten, byder vi dig velkommen hos Completeevent.dk til en dag du og dine kollegaer aldrig glemmer.

Linus Spon