Teambuilding i charmerende København

Kombinerer du den smukke Opera, Nyhavns summende stemning og Børsens imponerende arkitektur med teambuilding til vands, så har du den perfekte cocktail.
Stemningen er sat for en fantastisk dag i selskab med Københavns fantastiske monumenter og dine kollegaer.

Hos Complete Event ønsker vi at kombinere glæden ved teambuilding med en fantastisk oplevelse. Derfor giver vi jer mulighed for at lave en GPS-dyst til vands i de københavnske kanaler.
Hvem er god til at finde vej? Hvem er god til at løse opgaver? Og tør i træde ud af jeres comfortzone? Det er tre elementer som i nok ønsker at overveje, men husk på, at uanset om dysten vindes eller tabes, har det på en eller anden måde styrket jeres sammenhold i jeres virksomhed.

GPS-skattejagt i København

Hvis du som virksomhed ønsker, at dine medarbejdere og kollegaer får styrket sammenholdet og det sociale, bør i stærkt overveje vores form for teambuilding, nemlig funbuilding.
Vi sætter en stor ære i og ser vigtigheden i, bare at have det sjovt. Vi har stor erfaring med at latter og grin, hjælper til en grundlæggende positiv stemning hos mennesker, og derfor styrker det sociale i en virksomhed.

Linus Spon