Gode idéer til den perfekte polterabend

En polterabend er en helt særlig fest. De fleste oplever nemlig kun at skulle på polterabend én gang i livet, og dette understreger vigtigheden af, at dagen er lige i skabet.

Når venner, bekendte eller familie sætter sig ned for at planlægge dagens begivenheder, kan det ikke desto mindre være vanskeligt at finde ud af, hvad programmet helt præcist skal byde på. Står du i en sådan situation og mangler idéer til en polterabend? Så kan vi hos Complete Event være behjælpelige med idéer til den perfekte polterabend.

Opskriften på en uforglemmelig polterabend

Vi har alle forskellige ønsker, præferencer og humor. Hvad der er sjovt og underholdende for den ene person, er det ikke nødvendigvis for den anden, og derfor bør en polterabend tage udgangspunkt i den enkelte person.

Dog er der visse aktiviteter, der gang på gang er leveringsdygtige i smil på læben, og disse præsenterer vi dig for neden for.

5 gode idéer til polterabend – for både mænd og kvinder

Rallykørsel

Er den kommende brud eller brudgom vild med at have fart over feltet?  Så kan der med fordel arrangeres aktiviteter, der involverer masser af adrenalin – vælg eksempelvis vores populære rallykørsel.

Break out room

Denne aktivitet kræver både sammenhold og gåpåmod – og så bliver I i dén grad rystet sammen. I fællesskab skal I sammen slippe ud af et rum ved at løse forskellige udfordringer, og her har alle mulighed for at bidrage til at nå dette fælles mål.  

Latterkursus

Hvis ikke humøret allerede er i top, så bliver det det med garanti, hvis I vælger at deltage i et latterkursus. Her bliver lattermusklerne rørt, og fundamentet for en morsom polterabend sikres.

Paddelbording

Paddelbording ser både flot, sjovt og udfordrende ud. Prøv kræfter med paddelbording på jeres polterabend og se, hvem der er mest elegant til vands.

Cocktailkursus

Polterabender er berygtede for at involverer store mængder våde varer. Hvad er derfor mere oplagt end at lære at lave samt at smage lækre udgaver af slagsen, nu hvor I er i gang?

I har fri mulighed for at kombinere en eller flere af disse idéer til polterabend, og du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om de specifikke aktiviteter.

Linus Spon