POPULÆRE FIRMAARRANGEMENTER I KØBENHAVN – IDEER TIL JER

Mangler I ideer til ét af jeres firmaarrangementer i København? Skal det være udendørs eller indendørs? Konkurrence eller fælles læring?

Planlægning af et firmaarrangement kan afføde mange spørgsmål – I har nemlig mulighed for at vælge mellem en masse populære og forskelligartede aktiviteter og dermed vælge dem, I synes bedst om.

Vi har en lang række ideer til jeres firmaarrangement, og derfor giver vi jer her et bud på, hvordan en dag i sammenholdets og ikke mindst glædens tegn kan se ud, når I arrangerer et firmaarrangement gennem Complete Event.

Høj fart med droneflyvning

Start dit firmaarrangement med droneflyvning i høj fart, hvor I som hold skal gennemføre en forhindringsbane med en drone. Droneflyvning er en rigtig god teambuilding-aktivitet, når jeres firmaarrangement handler om at styrke de sociale bånd mellem kolleger og få teamet rystet godt sammen. Der er både elementer af konkurrence og samarbejde i aktiviteten, så hvis det er denne kombination, I leder efter til jeres næste firmaarrangement, er droneflyvning noget for jer.

Eksklusive bobler til alle

Efter, at der har været drøn på, trænger I måske til at geare lidt ned og få en eksklusiv oplevelse med champagnesmagning, hvor vores champagneimportør sørger for, at I får en helt særlig smagsoplevelse.

God afrunding med lækker middag

Efter champagnesmagningen foreslår vi, at I slutter jeres firmaarrangement af på behørig vis med god mad og drikke på et af Københavns absolut bedste spisesteder Restaurant Retour Steak.

Her er der garanti for en god middag, og restauranten byder både på en saftig bøf, en lækker burger eller hummer. På den måde kan I med noget godt til ganen og i hyggelige rammer runde dagen af sammen.

 

Se alle vores pakketilbud og få ideer til jeres firmaarrangement i København

Linus Spon