Julefrokost aktivitet med kollegaerne

Rigtig mange firmaer skal til at afholde julefrokost, og hvilken bedre måde er der, end at lave en teambuilding aktivitet før middagen. Vi har samlet 5 gode bud på den perfekte start på en julefrokost aktivitet, så stemningen bliver sat før festen.

5 gode bud

Droneflyvning er en ny og sjov måde at lære fremtidens små maskiner, at kende. Til denne firmaaktivitet, inddeler vi jer i hold, og byder velkommen til en udfordrende og sjov forhindringsbane. Efter I har fået lov at prøve kræfter med dronen, skal I konkurrere mod hinanden i dronefodbold. En disciplin hvor man med luften fra propellerne skal blæse bolden ned i modstanderens mål. Vi kan afvikle droneflyvning hos jer eller hos os efter aftale. Alle kan være med.

Lav En Reklamefilm er aktiviteten hvor I får lov at slippe kreativiteten løs. Til denne underholdende aktivitet, har I til opgave at indspille en præsentationsvideo fra jeres egen hverdag. Enten et nyt produkt som skal præsenteres på en sjov og anderledes måde, eller et område I har arbejdet på, som skal formidles på en kreativ måde. Vi har også film teambuilding med kostumer, hvor I kan klæde jer ud og indspille en reklamefilm om en kendt stor virksomheds brand. Lav En Reklamefilm er særligt populær, da alle kompetencer bliver sat i spil. Efter filmningen, ser vi sammen de producerede videoer og stemmer om hvilken der har klaret sig bedst, i et Award Show.

Gåde spillet - Det Hvide Snit er en samling af de bedste mysterier, gåder og kryptiske udfordringer, i en og samme aktivitet. Mange kender måske de allerede populære Escape- / og Break Out Rooms, som de seneste par år er kommet til Danmark. Dem har vi videreudviklet på og gjort endnu mere spændende og mobile. Det betyder, at vi efter en kort præsentation og velkomst, inddeler jer i hold og udleverer en kuffert med selve spillet i. For at sikre I ikke stikker af, udstyrer vi 2 fra hver gruppen med et stødhalsbånd. Et halsbånd som straffer jer hvis I er det sidste hold som finder nøglen, der kan låse halsbåndene op. Det Hvide Snit er en rigtig god indendørs aktivitet, som kan laves præcis der hvor I befinder jer eller hos os.

Kokkeskole Masterchef eller Mad Fra Bunden. 2 velsmagende aktiviteter hvor I får lov at slippe kreativiteten løs, og stifte bekendtskab med gastronomien i et hyggeligt og velsmagende tempo. Til vores Masterchef kokkeskole inddeler vi jer I hold og præsenterer en 3 retters middag for alle grupperne. Hver gruppe har så til opgave, at fortolke og udtrykke deres version af retten, som I selvfølgelig selv skal spise, men også få vurderet af kokkene. Til sidst vil et vindende hold kunne løfte trofæet og kunne kalde sig virksomhedens Masterchef. Ønsker I en mindre konkurrencepræget kokkeskole, er vores Mad Fra Bunden det helt rigtige valg, for jer som ønsker gode råd og fifs til at blive bedre i et køkken. Her laver I ligeledes en 3 retters lækker menu sammensat efter årstidens råvare, som nydes i hyggelige omgivelser i vores køkken i Valby.

Cocktailkursus, Ølsmagning eller Vinsmagning er kommet for at blive. Vi tilrettelægger en lækker og velsmagende oplevelse over et par timer, hos jer eller os. Kombiner det med en dejlig middag på en af vores gode restauranter, eller nyd, smag og lær om de forskellige druer før jeres julefrokost. Til disse 3 varianter af smagningerne, vil I udover at få lov at smage forskellige typer af drikkelse, også få en spændende historie om tilblivelsen og historien bag produktet.

 
 
Christian Brøckner