Oplev Kong Frost og hvordan København bliver forvandlet til en smuk og hyggelig by, i jeres egen digitale skattejagt - GPS-dysten

Nok er det koldt og Kong Frost har gjort sit indtog, men det er også en god anledning til at opleve København og den flotte arkitektur, når sneen og frosten lægger sig som en dyne på bygningerne og i parkerne. Vores GPS-dysten er, måske mod forventning, en ret populær juleaktivitet, da man i jeres egen digitale skattejagt skal rundt og opleve København med ‘‘frakke’’ på.

Vi sørger for underholdende og sjove opgaver, som er tilpasset jeres gruppe. Spillet er den perfekte firmaaktivitet før en dejlig julefrokost, og vi kan til og med slå to fluer med et smæk, ved at afslutte spillet samme sted som I også skal spise.

Alle de billeder og videoer som bliver taget som del af opgaverne, sender vi selvfølgelig til jer dagen efter, så I kan kigge tilbage på de besvarelser de andre hold lavede.

Denne GPS teambuilding er også på vores top 5

Christian Brøckner