Teambuilding og droneflyvning - 2 ord som går hånd i hånd. Prøv kræfter med et sjovt og moderne legetøj, som alle kan være med til

Droneflyvning med kollegaerne; alle kan være med!

Hver gruppe får deres egen drone til droneflyvnings arrangementet

De fleste af os ved hvad en drone er, men det er de færreste som rent faktisk har prøvet at flyve med en drone. Vi har netop fået et større parti nye droner hjem, så vi er 110% klar til at underholde jer til firmaets næste firmaaktivitet, med fart over feltet. Droneflyvning med kollegaerne er nyt og anderledes. Vores 20 nye droner betyder, at I er i sikre hænder når kampen skal stå, om hvem der er kontorets bedste og mest sikre dronepilot. Vi sammensætter en dronebane således, at I efter en kort velkomst bliver inddelt i hold og får udleveret en fed, moderne og brugervenlig drone, der skal fungere som jeres redskab til at vinde over kollegaerne.Drone race, Drone fodbold og Drone forhindringsbane

Efter en kort velkomst og et par forsøg med hvordan dronen fungerer, kaster vi jer ud i den egentlige konkurrence. Her vil I både skulle spille fodbold mod hinanden, lande på utraditionelle og farlige steder og afslutte med et egentlig drone race. Alle mand i gruppen til arrangementet skal i spil, og det er vigtigt I hjælper hinanden med at navigere dronen rundt på banen.Kombiner Droneflyvning med kollegaerne med Fjernstyret Racerbil

Det er ikke kun droner vi kan tilbyde som elektronisk og moderne legetøj til jeres næste firmaaktivitet. Vi har som noget ret nyt, også mulighed for at tilbyde Fjernstyret Racerbil som kan kombineres med droneflyvning.

 
 
Christian Brøckner