Teambuilding indendørs eller teambuilding udendørs - Complete Event laver firmaaktiviteter lige hvor det passer jer!

Eventbureau I København, 2 drenge med ambitioner.

Ambitioner, målsætninger og gode venner - opskriften på et moderne og professionelt eventbureau

Da Linus og Christian for år tilbage satte sig ned for at skabe et eventbureau, var det med en ambition om at skille sig ud fra mængden, ved at kunne tilbyde nye og spændende aktiviteter. En ambition de to drenge har øverst på dagsorden, når de om morgenen møder ind for at udvikle og gøre Complete Event endnu mere spændende.

‘‘Hvorfor ikke have det sjovt, når man alligevel går på job?’’

Lige netop det spørgsmål stillede drengene sig selv, da de skulle udforme første linje til en virksomhedsprofil. ‘‘I dag kan 2 veninder på en cafe som aftaler at arrangere deres tante Marie’s 50 års fødselsdag, kalde sig et eventbureau. Det er der sådan set ikke noget galt i, det holder os bare endnu mere skarpe på hvilken vej vi gerne vil, med sjove, og anderledes firmaaktiviteter som bliver skræddersyet til de mange forskellige typer virksomheder der findes i Danmark’’ fortæller Christian Brøckner med et smil, den ene af de 2 partnere i Complete Event.

Men hvad er det så folk gerne vil have, og hvordan holder I jer opdateret med hvad der sker på markedet?

‘‘For os er det vigtigt at vi fornyer os hele tiden, det næste store bliver VR teambuilding, og måske endda kombineret med Fjernstyret Racerbiler og Droneflyvning’’ griner Linus, mens Christian pludselig har fordybet sig i en mail et kort øjeblik.

‘‘Og så tror jeg det ligger i både Christians og min dna, at vi godt kan lide at undersøge og have fingeren på pulsen hvad angår fornyelse og udvikling af eksisterende og nye produkter’’

Teambuilding for en hver!

Hvis der er noget man må give de to herre, så er det kredit for at have fingeren på pulsen. Vi har her linket til et lille udvalg af de eksisterende produkter og arrangementer man finder, hos Complete Event - teambuilding og firmaaktiviteter for alle.

Prøv Droneflyvning - Gps-løb - Kokkeskole - Escape Room / Det Hvide Snit - Fjernstyret Racerbil - Ølsmagning - Bueskydning - Lav en rekalemfilm / Filmteambuilding - og meget meget mere.

Christian Brøckner