Escape Room København - gåder, mysterier og koder der skal knækkes

Escape spillet for dig og kollegaerne, som kan laves i hele landet

Kræver blot et mødelokale til hvert hold - dyst op til 60 personer på samme tid

I Complete Event har vi taget Escape Room også kaldet Break Out Room-konceptet, smidt en masse udviklingstimer i det, og gjort det til et mobil escape room som kan laves I hele landet. Vi har ændret navnet og kaldet det Det Hvide Snit, som i korte træk går ud på at løsne det stødhalsbånd hver gruppe får installeret, rundt om halsen.

Teambuilding med gåder og kryptiske koder

Alle kompetencer er vigtige for at løse opgaverne og komme i mål. Spillet egner sig perfekt til jer som gerne vil konkurrere og løse opgaver på en og samme tid. Det eneste det kræver, er et mødelokale eller rum I kan sidde forholdvis uforstyrret i. Hver gruppe får samme kuffert, som alle har samme forudsætninger for at vinde spillet.

Spillet kan spilles mange hold eller 1 hold mod tiden

Vi har 10 kufferter som kan bruges på samme tid, det betyder at vi kan underholde op til 60 personer ad gangen. Spillet har en varighed af ca. 1½ time, og kan laves hos jer eller hos os. Kun fantasien sætter grænser, så tøv ikke med at bestille en aktivitet I sent vil glemme.

Læs hvad andre kunder siger om Det Hvide Snit eller læs mere om selve spillet her Det Hvide Snit

Følg os på Facebook og bliv opdateret på hvad der sker og mulige ideer til jeres næste teambuilding.

Vi har også mange lækre restauranter som kan danne rammerne om jeres aften, efter aktiviteten.

Christian Brøckner