Nye restauranter hos Complete Event

Forhandlingerne er faldet på plads, og vi kan derfor med stolthed nu præsentere Madklubben på vores hjemmeside. Det betyder, at du nu har endnu flere skønne restauranter at vælge mellem når du skal planlægge det næste firmaarrangement.

Vi tilbyder middag på Hanzo, Tony's Østerbro og Madklubben Steak. 

HANZO

Hanzō er Madklubbens asiatiske gastrobastard, der hverken går op i landegrænser, regler eller traditioner. Han blander lystigt gadekøkken- og gourmetinspirationer lige fra Japan over Kina til Thailand, Cambodja, Vietnam, Indonesien, Laos og videre ud i verden.

Du finder Hanzō på Værnedamsvej, hvor vi byder velkommen til en fyrig restaurantoplevelse i den farvestrålende spisesal eller et af de “hemmelige” rum, som du skal ud gennem køkkenet for at finde – præcis som i Fjernøsten, hvor de bedste madoplevelser ofte findes i snoede gyder og halvgemte baglokaler.

TONY'S ØSTERBRO

Hos Tony’s Østerbro er der højt til loftet, selvom konceptet og priserne er helt nede på jorden. Tony’s Østerbro ligger i den smukke og historiske randbebyggelse ved Østerbro Stadion på Østerbrogade. Her har vi forvandlet de ikoniske PARK-lokaler til en elegant restaurant for hele familien komplet med slagterfliser på væggene, hvide marmorborde og masser af grønne detaljer.

Præcis som vi forestiller os, at Tony ville kunne lide det – vores fiktive gangstermaskot bosat i New York med stolte, italienske rødder.

MADKLUBBEN STEAK

Madklubben Steak er for dig, der er vild med sprøde fritter og onion rings, saftige bøffer med kokkens bearnaise, stegt fisk, skaldyr & fjerkræ med sæsonens lækreste grønt. Og selvfølgelig er der masser af skønne desserter!

Du kan finde Madklubben Steak i Pilestræde 23 i Indre By midt i hovedstadens pulserende shoppingområde. I den to etager store restaurant får du den storby-vibe, som vores gæster er så vilde med. Om sommeren slår vi de store foldedøre ud mod gaden op, så byens atmosfære kommer helt ind i køkkenet, og i de kolde måneder skruer vi ekstra meget op for hyggen indendøre.

Linus Spon