3 gode råd til årets sommefest

En sommerfest skal helst være noget somme alle husker tilbage på med et smil på læben, og det er ikke altid det nemmeste på arbejdspladsen, med alle de forskellige typer personligheder som findes.

Vi har specialiseret os i at skabe de perfekte events, og efter 10 år i branchen mener vi selv at vi har set og prøvet lidt af hvert. Og når man først har brændt nallerne eller fejlet, gør man det ikke igen. Men hvordan undgår man lige at brænde nallerne første gang? Jamen det er det vi gerne vil hjælpe med, og har derfor lavet denne guide som giver nogle gode råd til at få skabt den bedste sommerfest.

Først og fremmest er det vigtigt for os at slå fast, at der ikke findes 2 ens sommerfester, og derfor er dette nogle gode råd som altid vil blive justeret og tilpasset til netop jeres sommerfest. Vi skræddersyer altid selv vores pakker, så de passer til jeres ønsker og behov.

Hygge er noget dansk, og det har vi lært at byde og nyde når vi skal være sammen med andre mennesker, om det er familien, vennerne eller kollegaerne. Derfor er det et must for os danskere at få med i en sommerfest, men hvad med dem som ikke kender til hygge? Hygge handler om at skabe nogle rammer, hvor folk kan slappe af i skuldrene, åbne op på nye måder og tale sammen om løst og fast. Vi anbefaler nogle aktiviteter som på en god måde netop skaber disse rammer. F.eks. er vores Photo Challenge en helt perfekt aktivitet for dette. Vi tillader os at kalde det Funbuilding, hvilket vi ser som en ny og forbedret udgave af Teambuilding. Vi ønsker ikke at tvinge folk til at åbne op eller bryde sammen, men skaber derimod nogle rammer, hvor folk helt af sig selv åbner op og lærer hinanden at kende.

Overraskelsen ved vi er vigtig, for det er ligesom juleaften eller fødselsdage. Der skal være noget vi glæder os til, som vi kan blive overraskede over og få den der 'wow'-oplevelse med. Det betyder dog heller ikke, at vi anbefaler at folk skal få chock eller lignende, for det er bare et lille overraskelsesmoment. F.eks. er vores Droneflyvning en aktivitet som overrasker på netop denne lidt mere rolige måde. Folk overraskes over denne lille fjernstyrede legetøjsting som sender en tilbage til den gang man var barn og legede med fjernstyret legetøj.

Og sidst men ikke mindst smagfuldt. Smagfuldt kan betyde mange ting, og vi anbefaler bestemt til et smagfuldt arrangement på både aktivitet og spisningsdelen. Og lige netop spisningsdelen er det vi her vil vejlede lidt om. For når maden og drikkevarerne spiller sammen, er det bare at læne sig tilbage og lytte til folks latter og hyggelige samtaler sammen med hinanden. Det behøver ikke være vildt og fancy for at være godt. Vælg altid noget folk har hørt om, så ved man hvad man får, og det betaler sig at bruge erfarne restauranter. De har haft selskaber mange gange, og ved derfor hvordan man sikrer at maden er varm, smager ens, betjeningen er i top og akustikken ikke er ubehaglig. Derfor har vi valgt at arbejde sammen med nogle af de bedste i branchen til netop dette. F.eks. kan vi anbefale Rebel til gourmetfolket og VÄKST til alle os som holder af lækker mad fra det nordiske køkken. 

Vi har selv mange ideer til teambuilding, funbuilding eller hvad I er på udkig efter, så lad os tage en snak om jeres sommerfest og se om vi kan hjælpe jer med at skabe en dag at huske tilbage på med glæde.

Bliv ringet op

Linus Spon