Sne, saunagus, hygge og alper

Nye aktiviteter hos Complete Event?

Skitur - Complete Event

I denne uge er en af partnerne fra Complete Event taget til alperne for at teste nye aktivitetsmuligheder i vores sortiment. Der er allerede kommet masser af spændende ideer og indtryk fra de første dage, som vi gerne vil dele med dig her.

Funbuilding er den nye form for teambuilding

Vores fokus har været på nye spændende aktiviteter, som både kan laves her i Alperne, men bestemt også kan klares i Danmark. Derfor har vi set på hvordan kollegaskabet og samarbejdet i turen på vej til destinationen, kan styrkes gennem både aktiviteter, men også det naturlige miljø man befinder sig i. Vi har også fået kigget på skiløb og hvilke spændende metoder der bl.a. findes når sammenholdet skal styrkes i virksomheden. Og om aftenen har vi afprøvet det populære Saunagus, som har budt på masser af grin og helt bestemt også svedeture.

Fysisk aktivitet <-> hygge

Uanset om man er til fysisk aktive opgaver eller bare gerne vil hygge sig med kollegaerne, så er skituren helt klart et oplagt sted. Her er der rig mulighed for at slippe de aktive løs på pisterne, både de fartglade, men også de mere rolige i form af langrendsløberne.

Ønsker I mere det afslappende og hyggelige element, er vores oplevelse at Saunagus, spa og god mad helt klart at foretrække. I alperne er der stort set altid snegaranti, og derfor kan der tilføjes det lidt grænseoverskridennde element til saunagussen, hvor man løbende ‘bader’ sig i sneen. Efter et godt stykke tid i saunaen, hvor kroppen for alvor er blevet varmet op, er det nedkølende sne et helt unikt og ikke mindst fantastisk kick. Mange mærker ofte hvordan blodcirkulationen sættes igang, og straks begynder ens tanker at flyve afsted.

Skisporten til Danmark

Selvom vi er et flat land, og vi derfor ikke kan tilbyde skiløb på de flotte høje bjerge, er der alligevel mulighed for at prøve kræfter med de lange plader. Rundt omkring i landet, findes der kunstige skibakker, som både er indendørs og udendørs. Her får man mulighed for at løbe på ski, og samtidig udsættes for forhindringer undervejs, i form af bl.a. slalom mellem kegler.

I de næste par dage tester holdet videre i Alperne og ser på nogle af de spændende teambuilding muligheder som ligger i disse vinteraktiviteter.