Teambuilding og madlavning har taget danskerne med storm. Klik her og læs mere om vores kokkeskole

Master Chef kokkeskole eller Mad Fra Bunden - madlavningskursuser som teambuilding aktivitet

I Complete Event elsker vi et dejligt måltid. Så hvorfor ikke kombinere en firmaaktivitet med madlavning.

Vi samarbejder med forskellige køkkener rundt omkring i København og omegn. Konceptet er enkelt, lav en Master Chef kokkeskole eller Mad Fra Bunden konceptet, hvor i enten dyster mod hinanden i en 3 retters menu, om hvem der er bedst. Mad Fra Bunden er konceptet hvor I i et hyggeligt tempo, får lov at gå i dybden med en spændende sammensat menu, som er tilpasset jeres niveau og årstidensråvare.

Vi underviser både i madlavning men også tjenerkundskaber, borddækning og vinsmagning

Hos Complete Event går vi op i helheden, og kan både afvikle kokkeskole på dansk og engelsk. Vi kan lave alt fra det asiatiske køkken, til det franske og en tur i det nordiske køkken. Kokkeskole er det perfekt valg, til jer som gerne vil udfordre kollegaerne, samtidig med I nyder en dejlig og hjemmelavet middag i afslappede omgivelser.

Vi har et stort og fedt køkken i Valby

Vi samarbejder med forskellige køkkener, og søger for alt fra opvasker, service og råvare, til drikkelse lokation og eventuelle præmier. En Kogeskole / Kokkeskole hos Complete Event er en helheds oplevelse, som vi kan love I sent vil glemme.

Klik her og læs mere om vores Kokkeskole koncept og send en uforpligtende forespørgsel via formularen. Du kan også læse mere om vores Vinsmagning, Cocktailkursus eller Flødebollekursus her.

Kokkeskole

Christian Brøckner