Aktiviteter til konferencer i København og resten af Danmark

Spændende team aktiviteter

Hos Complete Event har vi specialiseret os i aktiviteter som passer til enhver lejlighed. Det betyder at vi har netop den teambuilding underholdning der giver jeres konferencer et særligt præg. Under konferencerne er det afgørende med fuld koncentrationen og dermed også det fulde udbytte af indholdet for dagen. Vi mener derfor at lidt luft og afvigelse fra de faglige input er afgørende for at kunne tage imod alle de nye informationer på den bedst mulige måde.

Vores anbefaling til dette er vores yderst populære gådespil - Det Hvide Snit - hvor folk inddeles i grupper og igennem disse skal forsøge at lære hinanden at kende på en ny og sjov måde. Under aktiviteten vil grupperne blive udfordret på deres viden og måde at arbejde sammen med andre på. Det er derfor afgørende at kunne kommunikere med hinanden for at kunne komme igennem udfordringerne før de andre hold.

Dansk og Engelsk

Vores aktivitet afvikles på både dansk og engelsk, og passer derfor særligt godt ind i konferencer med et international islæt. Med en teambuilding aktivitet fra Complete Event får I altid den bedste kvalitet. Vores erfarene instruktører er med til at skabe den bedste stemning, og sikrer at alle får en god oplevelse. Vi gennemtester altid vores aktivitet hos en bred vifte af type virksomheder, for at sikre, at aktivteten kan underholde på alle niveauer.

Inspiration til andre spændende og sjove aktiviteter

Vi har samlet vores forskellige teambuilding aktiviteter under denne oversigt, og giver dig mulighed for at sende en forespørgsel på en specifik aktivitet. Ønsker du i stedet at blive ringet op og tage en snak om de forskellige muligheder og vores anbefalinger, kan du kontakte os lige her.

Vi sidder klar til at hjælpe og inspirere til jeres næste konference eller lign.

Linus SponComplete Event