Prøv Bueskydning med kollegaerne, vi laver Bueskydning i København og hele landet

Bueskydning i København

Vi medbringer alle rekvisitter som skal bruges til bueskydningaktiviteten, og kan både afvikle bueskydningen indendørs og udendørs

Det er ikke helt almindelige buer vi skyder med, vi bueskydning vinder nemlig stille og roligt indtog i Danmark som sportsgren, og det er helt sikkert kun et spørgsmål om tid, før vi oftere vil se det i TV. I Complete Event’s bueskydningaktivitet, kommer vi gerne ud til jer eller afvikler det hos os. Vi kan lave Bueskydning i hele landet.

Den perfekte aktivitet til jer som vil prøve noget anderledes, og lave en skydnings firmaaktivitet

Alle kan være med til denne aktivitet, og Bueskydning med kollegaerne er faktisk på vores TOP 5 teambuilding aktiviteter, over de medarbejder arrangementer som er mest populære.

Hvem bliver afdelingens næste Robin Hood

Under vores aktivitet Bueskydning, kan du læse meget mere om selve setup’et og hvordan det foregår. Vi skyder med rigtige OL-buer, som kun adskiller sig fra konkurrence buer ved ikke at have noget sigte. Efter en kort velkomst får I lov at skyde til mål i en prøve runde, inden den rigtige turnering går i gang.

Vi tilpasser altid aktiviteten, så man kan være med uanset højde og drøjde

En skydning hos Complete Event er en oplevelse I sent vil glemme. Send en uforpligtende Bueskydnings forespørgsel og hør om det kan lade sig gøre til jeres næste firmaaktivitet.


Klik her og læs mere om Bueskydning eller se vores andre TOP 5 firma aktiviteterChristian Brøckner