Velkommen til 2019 og flere sjove og spændende aktiviteter som venter lige her!!!

Her er hvad du ikke må gå glip af i 2019

Fik du prøvet sidste års mest populære aktivitet?

I 2017 lancerede vi Droneflyvning i København, som hurtigt blev en efterspurgt teambuilding aktivitet til firmaarrangementer rundt omkring i Danmark. Vi brugte året på at finpudse og optimere aktiviteten, så vi kunne tilbyde Droneflyvning til endnu flere spændte medarbejdere.

Vi kan derfor med stolthed i stemmen fortælle at Droneflyvning i 2018 var vores absolut mest populære funbuilding aktivitet, og flere hundrede medarbejdere har grint og haft det sjovt i det hæsblæsende event. Vi har faktisk haft så mange igennem droneflyvningen at vi gerne vil høre om du måske har været en af de heldige?

 

Gådespillet som byder på noget helt nyt!

Måske du allerede har hørt om Break Out eller Escape Room, og tænkt at det kunne være sjovt at prøve med din familie eller venner. Måske du endda har kigget på muligheden for at kunne hive medarbejderne med på en tur ind i de lukkede rum.

Men noget har forhindret dig i at prøve disse rum, eller også var oplevelsen da I endelig valgte det ikke som du havde håbet. For hvad gør man når alle 20 medarbejdere skal ud og have det sjovt, men bliver låst inde i forskellige rum og derfor ikke har så meget at dele og tale om efter eventet.

Det Hvide Snit - Det mobile gådespil

Vi lancerede sidste år vores helt egen version af de populære mystery events, hvor vi efter halvandet års arbejdet og et hav af testrunder, fandt frem til at vi gerne ville kunne tilbyde den samme udfordring til alle deltagerne.

Selvfølgelig er vi enige i, at det at løse udfordringer i sig selv kan være sjovt nok, men vi mener også at konkurrence elementet med at komme før sine kollegaer kan være et afgørende element i underholdningen. Dog bliver konkurrencen svær at retfærdiggøre, hvis man konkurrere i flere forskellige typer spil.

Måske du allerede nu kan fornemme hvor det bære hen, og vi kan nok heller ikke trække den længere. Derfor vil gerne præsentere dig for Det Hvide Snit. Et spil hvor I op til 60 personer på samme tid kan konkurrere mod hinanden i grupper af 4-6 personer - i fuldstændigt de samme spil!!

VR - teambuilding

I 2019 har vi en drøm om at kunne præsenterer jer for VR, der i højere grad vinder frem på tech-markedet. Vi er allerede nu i testfase med at implementere VR-udstyr i flere af vores nuværende aktiviteter, og glæder os til at kvaliteten og underholdning er på absolut top-niveau, så vi med god ro i maven kan præsentere dig for disse nye spændende måder at lave teambuilding og funbuilding aktiviteter.

Så følg med i vores nyheder på Facebook, hvor du kan give os et LIKE eller tilmeld dig vores nyhedsbrev her og bliv opdateret på både gode tilbud på firmaarrangementer og aktiviteter, men også nye og anderledes måde at give medarbejderne en uforglemmelig dag til en fornuftig pris.


Se flere spændende nyheder her

Tilmeld Nyhedsbrev her