Aktiviteter til sommerfesten

Prøv nogle af de fedeste aktiviteter til årets sommerfest

Danmarks sjoveste teambuilding aktivitet, en afrunding der slår benene væk under dig og service ud over det sædvanlige.

Vi lægger ikke skjul på at vi gerne vil være jeres fortrukne leverandør af teambuilding aktiviteter, og i vores brede udvalg finder du altid noget til jeres behov. Prøv bl.a. danmarks sjoveste teambuilding aktivitet - Droneflyvning - hvor I sammen får lov at prøve kræfter med det flyvende legetøj. Eller måske I hellere er til en uforglemmelig tur i Københavns Kanaler med de eldrevne GoBoat både, hvor vi har lavet en udfordrende og grænsesøgende digital skattejagt, der både styrker sammenholdet i grupperne og giver en sund dynamik i virksomheden.

Grill kokkeskole

Har I en grillentusiast i virksomheden, der aldrig holder op med at fortælle hvor lækker grillmad er, og at man altid kan grille? Det kan være vedkommende måske har ret, for der findes utrolig mange måder at grille på, og derfor har vi stablet et helt igennem fantastisk arrangement sammen - Grill kokkeskole. Med vores yderst professionelle kokke, bliver I taget med ind i en verden der byder på fantastisk dufte, skønne smage og et udvalg af råvare, som slår benene væk under de fleste. I dette heldags/aftens event er alt inkluderet, så I kan bruge energien på at hygge jer med kollegaerne.

Altid top service

I servicebranchen, er god service et must. Det lyder måske basalt, men ikke desto mindre vil vi gerne give dig en service som gør at du altid har lyst til at vende tilbage til os. Vi forstår at du har travlt, og måske er det ikke altid lige let at finde tid til at planlægge firmafesten. Og netop derfor sidder vi klar til at hjælpe og assistere dig, så du kan fokusere på de andre opgaver der ligger på bordet.

Linus Spon