Danmarks hotteste teambuilding aktivitet

Er I klar til at prøve Danmarks mest hotte teambuilding aktivitet?

Droneflyvning med kollegaerne

Hos Complete Event får I mulighed for at prøve kræfter med fremtidens legetøj, Droneflyvning. Droner er noget de fleste har hørt om, men de færreste faktisk har prøvet. Derfor har vi med stor succes sammensat en sjov og udfordrende smagsprøve på hvad fremtiden bringer, i form af et velorganiseret og koordineret teambuilding event. I mulighed for at stifte bekendtskab med det vi mener kan være en helt central del af vores fremtid, nemlig droner og hvordan flyver man en drone.

Drone teambuilding har allerede indtaget vores TOP 5 over mest populære indendørs aktiviteter i Complete Event. Fremtidens legetøj, fremtidens transportmiddel og hvem ved hvad dronerne ellers vil blive brugt til. Droneflyvning hos Complete Event er for alle typer personligheder og vi tilpasser niveauet så alle får en fantastisk oplevelse igennem hele aktiviteten. Vores yderst professionelle instruktører har mange års erfaring i afvikling af arrangementer, og kan derfor hjælpe til, at du som planlægger en firma sommerfest eller en firma julefrokost, kan læne dig tilbage og lade os give jer en helt igennem gennemført oplevelse med dronerne.

Droneflyvning, 1,5 time, fra 8 personer, i hele landet

Complete Event - Droneflyvning

Send en forespørgsel i dag

Indendørs aktivitet i København

Droneflyvning i København er måske lidt misvisende. Vi kan nemlig afvikle jeres firmaaktivitet over hele landet, og medbringer altid alt udstyr til jeres aktivitet. Vi har ligeledes et samarbejde med forskellige sportshaller rundt omkring i Danmark, så vi kan sikre den helt perfekte lokation som kan danne rammerne for jeres firma aktivitet. Droneflyvning kan også laves hos jer, på jeres firmaadresse, det kræver blot lige en snak med instruktøren så vi sikre pladsen er i orden.

Kombiner jeres firma aktivitet med en dejlig middag

Som noget unikt tilbyder vi som eventbureau, Complete Event, muligheden for at kombinere en sjov og anderledes firmaevent med en dejlig middag. Så efter en omgang Droneflyvning har I mulighed for at afslutte dagen med en skøn middag på en af vores mange dejlige restauranter. Vi har et fantastisk samarbejde, så vi kan lave de bedste priser på spisesteder i København.

Madklubben STEAK - 3 retter, Vin menu, Te & Kaffe

Complete Event - Madklubben STEAK
Linus Spon