Hvad er god teambuilding - Find svaret her!

 

Vi har lavet en guide så du altid kan finde den bedste teambuilding på markedet!

Teambuilding er mange ting og teambuilding er til mange typer

I denne guide fortæller vi lidt om hvilken form for teambuilding der i 2019 skal til for at skabe de mest loyale medarbejdere, lavere sygefravær og større effektivitet på arbejdspladsen.

Det kan måske lyde for godt til at være sandt, men teambuilding er faktisk nøglen til at få låst op for alle disse fordele.

I dag kan teambuilding betyde rigtig mange ting og derfor vil der helt sikkert være nogen som mener det modsatte eller på anden måde er dybt uenige med os.
Men ikke desto mindre, har vi med 10 års erfaring i branchen, et ganske godt kendskab til effekten af det vi laver. Og netop derfor kan vi også sige, at teambuilding fra Complete Event er med til at skabe bedre resultater på alle parametre.

Hvad skal du have ud af teambuilding?

  1. Effektive medarbejdere

  2. Mindre sygefravær

  3. Loyale medarbejdere

Dette er de ting vi mener er det vigtigste at få ud af teambuilding.

Vores erfaring viser at virksomheder, der afholder teambuilding af dene eller anden slags 2-3 gange om året, generelt har mindre sygefravær blandt medarbejderne, en højere produktivitet og effektivitet, og fastholdelse af loyale medarbejdere gøres lettere.

Hvad skal du kigge efter på markedet?

Når du sidder og er på udkig efter en sjov og anderledes aktivitet, så kan det nogle gange være svært at vælge hvem man skal bruge som leverandør. Udvalget minder oftest om hinanden hos alle på markedet, og prisen ligger stort set altid i samme størrelse.
Derfor har vi valgt at lægge vægt på den personlige oplevelse og igennem opbygning af relationer mellem os og dig som kunde.
For os er det vigtigt at du kan stole på dem vi er og det vi leverer. Og det kan du, hvis du får et personligt bånd til os. Vi skal kende hinanden, så vi kan finde den rigtige løsning - hver gang.

teambuilding i topklasse

Vi tilbyder et udvalg af teambuilding der har vidst sig gennem tiden at være den absolut mest populære og effektive form og variation.
Vores professionelle instruktører gør oplevelsen til en drøm og der bliver altid skabt øjeblikke som er værd at kigge tilbage på, når arbejdsdagen igen begynder.

Vi mener også der skal være plads til fornyelse og derfor udvikler vi hvert år en ny aktivitet, der baseres på den efterspørgsel vi har haft.

Bestil teambuilding i dag

Hvis du endnu ikke føler dig overbevist om at teambuilding er noget for jer, eller du sidder og tænker ‘har de drenge virkelige noget at byde på?’, så prøv at læse nogle af de tilbagemeldinger vi har fået gennem tiden fra vores kunder.

Du kan også finde inspiration til sjove og anderledes teambuilding aktiviteter her i på vores hjemmeside eller du er velkommen til at ringe eller skrive til os, hvorefter vi sammen kan finde frem til den helt rigtige løsning for jer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Linus SponComment