Aktiv teambuilding - Hvorfor?

 

Hvorfor er aktiv teambuilding en god ide, og hvordan kan det påvirke stemningen, sammenholdet og kollegaskabet i firmaet.

3 gode forslag til hvorfor aktiv teambuilding er fantastisk

I Complete Event har vi mange års erfaring med aktiv teambuilding, og det er selvfølgelig klart i den periode af året, hvor vejret og naturen springer ud. Men at være aktiv med kollegaerne behøver ikke kun være sjovt når solen skinner, der er faktisk også rigtig mange andre muligheder i vinterperioden.

Vi har her samlet 3 gode forslag til hvorfor at aktiv teambuilding er at foretrække, før en god middag på en af vores spændende restauranter. Se restauranter her.

  1. Aktiv teambuilding København: Et af vores mest populære events om sommeren, er GPS-dysten. En aktivitet hvor man som hold dyster mod andre hold, I et spændende og udfordrende kapløb mod tiden. Alle grupper bliver udstyret med en iPad hvor hele spillet ligger, og det er så op til den enkelte gruppe, at vurdere hvilke opgaver og spørgsmål der bedst kan betale sig at løse først.

  2. Rappelling København: Rappelling er en yderst krævende men også fantastisk sjov og nervepirrende måde at få en sjov og mindeværdig firmaoplevelse sammen på. Til vores klatring og rappelling event, får I gode råd og instrukser inden I slippes løs på forhindringsbanen.

  3. Indspil en Reklamefilm: Lav En Reklamefilm med kollegaerne, er også på listen over aktive teambuilding aktiviteter. Til denne aktivitet, har I som hold til opgave at instruere, filme og redigere en reklamefilm, med et tilhørende tema. I vores Lav En Reklamefilm aktivitet vil en fornuftig blanding af kreativitet og aktivitet gå hånd i hånd.

I Complete Event sidder vi altid klar til at hjælpe med gode ideer til jeres næste sommerfest, julefrokost eller bare afdelings arrangementet i løbet af året.

Ring eller skriv gerne, det koster ikke noget at spørge

God påske