Aktiv teambuilding i hele landet. Se vores brede udvalg af anderledes teambuilding aktiviteter

 

I sommerperioden er det populære at lave aktiv teambuilding med kollegaerne.

Det kan være svært at finde ud af hvad pokker man skal finde på til sommerfesten, inden drinks og lækker mad med kollegaerne. Derfor har vi gjort det nemt at danne et overblik over hvilke forskellig typer af aktive aktiviteter man kan lave, med kollegaerne.

På vores TOP 5 udendørs aktiviteter finder du lynhurtigt et spændende overblik over hvad de fleste af Complete Event’s kunder benytter sig af, inden en festlig aften med deres arbejdesplads.

GPS-dysten & GPS-dyst i kanalerne: Er to rigtig fede og populære events, som kan laves af alle. Vi tilrettelægger banen I det område I befinder jer i, og helst i byliv.

Fjernstyret Racerbil: Fjernstyret Racerbil er lidt af en klassisk teambuilding aktivitet. Vi har taget klassikeren lidt videre og tunet vores biler så de kan nå en topfart på op til 40 km/t. Denne aktivitet er udendørs og kan laves I hele landet.

Klatring & High Roping eller Rappelling: Er I til adrenalin teambuilding og virkelig aktiv teambuilding, så er vores klatrebane helt sikkert et hit. Denne aktivitet er en noget anderledes teambuilding event, og vi anbefaler at man vurderer at alle i afdelingen også synes det er sjovt, før man kaster sig ud I klatring og rappelling.

Bueskydning: Bueskydning er sjovt og noget de fleste kender fra gode gamle Robin Hood filmene. Vi giver en kort intro og vejledning inden konkurrencen går i gang. Herefter har I til opgave at skyde til måls efter vores opstillede skiver, som vi sætter efter niveau.

Hvorfor er Teambuilding en god ide til en sommerfest aktivitet

I Complete Event har vi mere end 10 års erfaring med afvikling af aktiv- anderledes- indendørs - udendørs og gådespil’s teambuilding i hele landet. Vi har lokation i Ballerup men laver de fleste af vores aktiviteter i Københavns området. - se her vores referenceliste - Vi er dog ikke blege for at køre til Jylland eller Fyn, hvis I ønsker at lave aktiviteten i nærheden af den restauranten I skal spise på efter, eller hvor firmaet har lokation.

Christian og Linus

Vi er Christian og Linus, to glade venner som har samme passion for kvalitet og enkelhed. Vi går derfor også meget op i, at I kan læne jer tilbage og lade os tage styringen til vores arrangementer. Vi kan både sørger for bustransport til og fra jeres event, og har ligeledes et samarbejde med Madklubben og Cofoco-kæden, som betyder vi kan slutte jeres arrangement, sommerfest som julefrokost, af med manér.