Anderledes teambuilding aktiviteter og events

 

De bedste og mest populære teambuilding aktiviteter samlet et sted

Hos Complete Event går vi meget op i at følge med tiden og altid udvikle nye aktiviteter som passer til ethvert behov. Derfor har vi en ambition om at komme med 1 ny aktivitet hvert år. Det betyder at du altid får nogle af de mest moderne og populære aktiviteter hos os - hver gang.

Men vi lancerer ikke bare nye aktiviteter uden at de er gennemtestet og afprøvet til et niveau hvor de fleste ville sige ‘Nu er det nok’. Kvalitet og service er nemlig nogle af vores nøgleord i hverdagen. Vi ønsker altid at du får den bedste kvalitet hvad angår teambuilding og middag. Og i ordets forstand vil vi sige vi rammer plet. Vores referencer taler nemlig samme sprog.

Moderne og anderledes teambuilding

Har I snart prøvet det meste på markedet og ønsker at kaste jer ud i noget nyt? Hvad så med en omgang droneflyvning til årets sommerfest? Droneflyvning i medierne handler i højere og højere grad om hvordan dette legetøj skal blive til et værktøj som kan bruges på flere og flere arbejdspladser rundt omkring i verden.

Er I mere til hjernevridende opgaver og kryptiske gåder, så er vores videreudvikling af de populære escape games og break out rum en sikker vinder. Vi har taget dette populære koncept og gjort det mere teambuilding venligt. Med dette mener vi at aktiviteten er noget som skal kunne gøres af alle kollegaerne på samme tid. Derfor kan man i vores Gådespil - Det Hvide Snit konkurrere mod 9 andre grupper á 4-6 personer på samme tid.

De mest populære teambuilding aktiviteter

For at gøre det endnu nemmere for dig at finde frem til netop den aktivitet I skal lave til sommerfesten, har vi samlet vores mest efterspurgte aktiviteter gennem tiden - lige her i vores Top 5.

Teambuilding aktiviteterne byder på noget for enhver smag, uanset om I skal være indendørs eller udendørs, om det skal være action eller hygge.

Og I kan som altid hos Complete Event vælge at starte eller afslutte jeres dag med en middag på en af Københavns mest populære restauranter

 
Linus SponComment