Anderledes Teambuilding ideer - skræddersyet til jeres behov

 

Skab et stærkt sammenhold i virksomheden gennem sjove og anderledes teambuilding events

Hos Complete Event har vi valgt at specialisere os i teambuilding aktiviteter som er med til at styrke sammenholdet i virksomheden og afdelingerne. Og med over 20 spændende og anderledes teambuilding aktiviteter har vi noget til ethvert behov.

Du finder altid de sjoveste og bedste teambuilding aktiviteter hos os og som noget unikt kan du få en komplet pakke hvori der også er inkluderet middag på en af københavns mest populære restauranter. På den måde sparer du ikke kun penge men også tid på at ringe rundt til flere forskellige steder og booke ind.

Det stærke sammenhold

Når der mangler energi og gejst i teamet eller der bare skal ruskes lidt op i afdelingerne, så er teambuilding den bedste måde. Og med teambuilding fra Complete Event er der ikke kun lagt op til et par sjove timer, vi tør også godt love jer der bliver skabt nogle hyggelig minder som I sammen kan kigge tilbage på.

Vores erfaring gennem snart 10 år i branchen er at medarbejderne bliver mere loyale overfor både kollegaer men også virksomheden i sig selv, når de løbende har været med til forskellige teambuilding events.

Derudover ser vi også et lavere sygefravær hos den enkelte medarbejder når der løbende afholdes events for kollegaerne og medarbejderplejen er i top.

Anderledes teambuilding ideer

Du får ikke kun de klassiske teambuilding aktiviter hos os, for vi har nemlig udviklet nogle helt særlige aktiviteter der skal slå benene væk under jer.

Droneflyvningen har været sidste års absolut mest populære teambuilding event hos Complete Event og det med ganske god grund. Droneflyvning er nemlig aktiviteten hvor I for alvor kommer tilbage i barndommen og får lov at lege med de små hurtige droner.

I den anden ende, hvor gys og gåder er på spil, har vi vores Gådespil - Det Hvide Snit. På jeres lokation kommer vi ud med op til 10 identiske spil, hvor I sammen i gruppe á 4-6 personer, skal dyste om at finde frem til nøglen der giver jer friheden tilbage.

Efter lanceringen i efteråret 2018 er det kun gået en vej for dette populære escape spil, og det er fremad.

Så tøv ikke med at sende en forespørgsel på enten droneflyvning eller Gådespillet - Det Hvide Snit, eller gå på opdagelse i vores brede udvalg af andre spændende og anderledes teambuilding events.

 
Linus SponComment