Complete Event vil være Danmarks bedste eventbureau

 

Hos Complete Event har vi høje ambitioner - men alt ting skal starte et sted!

Leder du efter nogen til at hjælpe dig med jeres næste firmaarrangement eller event? Skal de helst have kendskab til markedet, levere høj kvalitet og den bedste service? Og skal prisen også helst passe til dig budget? Så behøver du måske ikke lede videre, for hos Complete Event kan vi tikke af til alle disse bokse.

Vi har igennem de sidste snart 3 år leveret højeste kvalitet af sjove og anderledes teambuilding aktiviteter til firmaarrangementer i næsten alle størrelser. Med kernekompetencer i det vi selv kalder for Funbuilding, har vi lagt et fundament for det som senere skal blive til danmarks bedste eventbureau.

 
 

Funbuilding er den version af teambuilding, som samler medarbejderne i et hyggeligt og anderledes miljø end den normale arbejdsgang.

Blandt vores populære aktiviteter finder du selvfølgelig både inden- og udendørs aktiviteter med action og adventure, mysterier og hygge.

Droneflyvning eller gps teambuilding

Nogle af de forslag til teambuilding som er faldet i bedst jord har været vores yderst populære Droneflyvningsaktivitet og GPS teambuilding.

Begge aktiviteter emmer af grinagtige øjeblikke, konkurrence på helt nye niveauer og masser af hygge.

Til droneflyvning står den på svære forhindringsbaner, dronefodbold og selvfølgelig et dronerace. Alt sammen i et tempo og niveau så alle kan følge med og få en god oplevelse.

GPS teambuilding er en ny variation af de velkendte GPS spil. Her har vi skruet helt op for de grænsesøgende og udfordrende opgaver, som alle skal løses af både gruppen og de personer der er i nærmiljøet.

 
Linus SponComment