Danmarks sjoveste teambuilding får du altid hos Complete Event

 

Nye, sjove og anderledes teambuilding aktiviteter hos Complete Event

Hos Complete Event har vi specialiseret os i teambuilding, så du altid får nogle anderledes og sjove teambuilding aktiviteter. Vi har samlet en liste over vores top 5 aktiviteter, som er bedømt ud fra de mest efterspurgte i vores brede udvalg af både indendørs- og udendørsaktiviteter.

I Danmark er vi gode til at tage os af vores medarbejdere og teambuilding er et af de værktøjer som kan være med til at skabe medarbejderglæde og loyalitet blandt kollegaerne. Derfor står vi hos Complete Event forrest i kampen mod dårligt kollegaskab og tilbyder jer nogle sjove og anderledes teambuilding aktiviteter, som kan styrke sammenholdet i afdelingen.

Med mere end 10 års erfaring har vi kunne tage det absolut bedste fra alle hylder og her får du ikke kun vores men også jeres bud på top 5 aktiviteter:

 1. GPS-dyst

  GPS-dysten bliver ved med at være et hit og det forstår vi såmænd godt. Aktiviteten byder på grænsesøgende, hyggelige og anderledes opgaver som skal løses ved hjælp af billede- og videobesvarelser. På den måde får I sammen en uforglemmelig oplevelse, som I sammen kan se tilbage på lang tid efter.
  Aktiviteten foregår som udgangspunkt i København, men kan afvikles i alle større byer rundt omkring i landet. Spillet varer 2-3 timer og vi kan have op til 300 deltagere i gang på samme tid.

 2. Droneflyvning

  Aktiviteten som har taget markedet med storm er kommet for at blive. Vi har nok alle det ene eller andet minde tilbage fra barndommen hvor man selv eller ens venner legede med fjernstyrede racerbiler. I 2019 har vi byttet racerbilerne ud med droner og nu foregår jagten pludselig i luften. Med fuld fart og masser af sjov får I med garanti en sjov og anderledes teambuildingoplevelse og alle kan være med uanset niveau.

 3. Lav en reklamefilm

  Er I klar på at skildre jeres virksomhed i en ægte sketch? I denne hyggelige og kreative teambuilding aktivitet stiller vi alt udstyr, rekvisitter og udklædninger til rådighed, så I kan få produceret jeres helt egen reklamefilm om virksomheden i den ene eller anden form.

 4. GPS-dyst i kanalerne

  Vores populære GPS-dyst på land har inspireret os til at få aktiviteten ud på bølgen blå. Her skal I sejle rundt i de populære GoBoat både og løse nogle af de sjove og hyggelig opgaver der bliver stillet undervejs. Teambuilding aktiviteten byder på hygge og samvær når I skal ud på denne 2 timers udfordring.

 5. Gådespillet - Det Hvide Snit

  Til sidst men ikke mindst har vi vores escapespil-inspirerede gådespil - Det Hvide Snit. I dette nervepirrende spil bliver I for alvor sat på prøve, når I sammen skal forsøge at finde frem til den nøgle som vil give jer friheden tilbage. Spillet kan både foregå på jeres lokation eller hos os. Og I kan spille op til 60 personer af gangen fordelt i grupper á 4-6 personer.

 
Linus SponComment