De sjoveste teambuilding aktiviteter i hele landet

 

Årets sommerfest er lige om hjørnet og vi hjælper dig med at finde den sjoveste teambuilding aktivitet for kollegaerne

Står du og skal til at planlægge årets sommerfest, kan det være lidt af en jungle at finde frem til den bedste løsning for kollegaerne. Derfor har vi samlet denne liste som inspiration til dig som har ansvaret for årets sommerfest.

Vi ved hvor vigtigt det er, at du føler dig i trygge hænder når der skal planlægges sommerfest. Alt skal være timet og veltilrettelagt når alle kollegaernes øjne lander på dig med den mindste fejl. Og det pres kan godt blive for meget for mange. Men ikke for os.

Vi har specialiseret os i at gøre det nemt og rart for dig at planlægge sommerfest. Med vores mere end 10 års lange ekspertise på området, har vi oplevet lidt af det hele, når det drejer sig om planlægning af firmaarrangementer, sommerfester og teambuilding aktiviteter.

Vores processer er finpudset til den mindste detaljer så vi undgår fejl og misforståelser. På den måde får du altid den bedste kvalitet i service.

Men det er ikke kun vores service som er i top. Vores aktiviteter slår helt sikkert også benene væk under jer.

De sjoveste teambuilding aktiviteter

Med specialudviklede teambuilding aktiviteter, der altid udføres af vores professionelle instruktør team, får i toppen af teambuilding - hver gang.

I vores top 5 liste, har vi samlet de aktiviteter som vores kunder har efterspurgt særligt meget de sidste par år. Og listen opdateres hele tiden, så du altid får inspiration til den nyeste og sjoveste form for teambuilding.

Det seneste skud på en sjov og anderledes teambuilding aktivitet er Droneflyvning. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at droneflyvning er kommet for at blive. Vi udviklede tilbage for 2 år siden droneflyvning som teambuilding aktivitet, og vi havde nok ikke regnet med, at det ville blive så populært.

Men her står vi, 2 år senere, og aktiviteten bliver ved med at være en succes. Og det forstår vi egentlig godt. Droneflyvning er nemlig en sjov og anderledes måde at være sammen med kollegaerne på. Der kræves ingen særlige erfaringer for at flyve med dronerne og vi indstiller altid niveauet, så alle kan være med.

Aktiviteten foregår altid indendørs, så vi ikke forhindres af vejr og vind.

En lækker afslutning på en sjov og anderledes teamdag

Skal I ud at spise efter jeres arrangement, så har vi gjort det endnu nemmere for dig at bestille middag. Hos os får du nemlig altid en pakkepris, så du både sparer penge og tid på at samle det hele ét sted.

Vi har indgået samarbejde med nogle af københavns mest populære spisesteder, der har erfaring med små og store selskaber. Og med deres erfaring i ryggen får I altid god kvalitet og service - ligesom du gør hos os.

 
Linus SponComment