Den sjoveste form for teambuilding er den bedste form for teambuilding

 

Vi mener at et godt grin kan bygge bånd - ikke kun blandt vennerne, men i særdeleshed også blandt kollegaerne

En sjov og anderledes teambuilding aktivitet kan ofte være det som får samarbejdet i firmaet til at glide på skinner og derfor vil vi gerne byde ind med det vi mener er den sjoveste og bedste form for teambuilding.

Det har taget os mange år at blive kloge på hvilke teambuilding aktiviteter som fungerer bedst og resultatet har været det hele værd. For hver gang vi har underholdt en afdeling eller virksomhed oplever vi hvor stor glæde vi har været med til at skabe blandt medarbejderne.

Den glæde smitter af på os, og det er årsagen til at vi hver dag forsøger at blive endnu skarpere på opgaven om at tilbyde den bedste form for teambuilding i hele landet.

Seriøsitet, underholdning og den perfekte afslutning

Teambuilding handler om mange ting og vi har valgt at specialisere os i den form som har lidt af det hele - Seriøsitet, underholdning og den perfekte afslutning. Med andre ord får du en komplet pakke når du bestiller teambuilding hos Complete Event.

Vores aktiviteter spænder fra foredrag og flødebollekurser til hæsblæsende droneflyvning og nervepirrende escape spil. Så uanset jeres behov, er vi sikre på at vi har det helt rigtige til jeres dag.

Har I f.eks. hørt om vores populære digitale skattejagt - GPS-dysten - hvor I skal igennem 40 sjove og grænsesøgende opgaver der skal løses ved hjælp af gruppens viljestyrke og gåpåmod?

Og som noget helt unikt har vi hos Complete Event mulighed for at tilbyde middag med i pakken. På den måde får I den perfekte afslutning på jeres teambuilding.

Vores samarbejde med Cofoco og Madklubben gør at der er noget til enhver smag og de velkendte restauranter giver tryghed hos kollegaerne om en god aften i godt selskab.

 
Linus SponComment