Fuld fart på droneflyvning

Så har vi i Complete Event endnu engang haft en virksomhed ude til Droneflyvning. Der blev fløjet med vores brugervenlige droner, hvor vi havde sat en forhindringsbane op, som tog kunden med igennem de forskellige niveauer. På den måde kan alle være med og få en sjov og anderledes oplevelse med droneflyvning.

Som firmaaktivitet, er droneflyvning vores mest populære indendørs aktivitet og byder på en spændende ny måde at være sammen med sine kollegaer på. I løbet af eventet, vil man blive sendt tilbage til barndommens minder med fjernstyret legetøj.

Når nu kunden har prøvet kræfter med Droneflyvningen, er smagen for det fjernstyrede legetøj forstærket. Derfor har vi lavet en aftale om at komme ud til en af vores nyeste teambuilding events; Fjernstyret Racerbil. Denne nyeste aktivitet foregår udendørs, hvor bilerne drøner rundt i høj fart på racerbanen, der består af udfordringer på forskelligt niveau.

Hvis du tænker at droneflyvning eller fjernstyret racerbil er noget for jer til en teamdag eller et andet firmaarrangement, så ring på +45 26 10 27 27 eller besøg Complete Event se mange flere spændende aktiviteter.

Linus SponComplete Event ApS