Droneflyvning i København er mere populært end nogensinde før

 

Få fart under vingerne når vi starter propellerne op på de små racere

I København er droneflyvning som teambuilding aktivitet blevet mere og mere populært. Grunden til at lige præcis denne aktivitet vinder så meget fremgang skyldes til dels det spændende og uvante i at flyve med drone, men også fordi det er en aktivitet som indeholder noget for alle.

Teambuildingaktiviteter findes i mange variationer og hos os får du en af de absolut sjoveste af slagsen. Så leder du efter noget at overraske kollegaerne med til sommerfesten, skal du ikke lede længere - Droneflyvning er svaret.

Med flere års erfaring i afvikling af droneflyvning har vores instruktører fuldstændig styr på at give jer den absolut bedste oplevelse, hver gang.

Vi bruger altid egne instruktører så du får den samme høje kvalitet hver gang du bestiller teambuilding hos os. Og med egne instruktører sparer I også penge på dyre og unødvendige mellemled.

Droneflyvning som teambuilding

Du tænker måske hvad droneflyvning har med teambuilding at gøre, men faktisk viser erfaringerne os at folk ikke alene får et bedre kendskab til deres kollegaer, men også opbygger et minde som de sammen kan tænke tilbage på og grine højlydt i gangene lang tid efter.

De gode minder med kollegaerne har mange fordele - og den vigtigste er den loyalitet der opbygges mellem kollegaerne når man sammen husker tilbage på hvordan man ved hjælp af hinanden fik styret dronen igennem banen på hurtigst tid og vandet foran de andre kollegaer.

For os handler teambuilding om at skabe nogle særlige bånd mellem sig selv og sine kollegaer. Bånd der både kan være faglige men i særdeleshed også personlige.

Andre spændende teambuilding aktiviteter

Teambuildingaktiviteterne hos os byder på mange forskellige sjove og anderledes måder at komme sine kollegaer tættere ved.

Der er både indendørs- og udendørsaktiviteter til sommerfesten eller teamdagen.

 
Teambuilding - Complete Event
 

Det populære gådespil - Det Hvide Snit - er en af vinterens absolut mest efterspurgte teambuilding aktivitet, og hvis du er en af dem som ikke tør at planlægge udendørsaktivitet til sommerfesten, så anbefaler vi et ekstra kig på denne sjove og spændende aktivitet.

Tør du godt at satse på godt vejr vil vi lokke øjnene hen mod vores hyggelige og sjove GPS-dyst på vandet.

 
Linus SponComment